Home Lifestyle Atención, chicas: het allerlaatste deel van ‘Las chicas del cable’ komt eraan

Atención, chicas: het allerlaatste deel van ‘Las chicas del cable’ komt eraan

Netflix maakte de releasedatum van de laatste vijf afleveringen bekend op Instagram.

chicas del cable
© Netflix

In februari verscheen het eerste deel van het laatste seizoen van de Spaanse Netflixserie ‘Las chicas del cable’ of ‘Cable Girls’. Na vijf intense afleveringen was het eventjes wachten op nieuws over het vervolg. Dat nieuws is er nu eindelijk!

Pak de sangria al maar klaar want vanaf vrijdag 3 juli komen de Spaanse chicas voor een laatste keer naar Netflix. Dan zullen de laatste vijf afleveringen van het vijfde en laatste seizoen op de streamingdienst verschijnen.

Sinds 2017 kunnen we de avonturen volgen van vier vriendinnen die in een telefoonmaatschappij in Madrid werken. De mix van vriendschap, liefde, spanning en drama zorgde ervoor dat de serie meteen een hit werd. Na vijf seizoenen komt er jammer genoeg een einde aan het verhaal. Op Instagram werden alvast de affiche én enkele veelbelovende beelden uit de nieuwe afleveringen gelost.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat fans reageerden al op het spannende nieuws, net zoals actrice Nadia de Santiago, die de rol van Marga speelt. Nadia deelde de poster met als bijschrift: ‘Vrienden en vriendinnen … 3 juli. Laatste seizoen ?. “Het is niet voor ons, het is voor iedereen.”‘ Een trailer van het laatste deel is er (voorlopig) nog niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tekst: Tiffany Hermans

Lees ook: