https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Damn it: maandagavond is het al tijd voor de laatste aflevering van...

Damn it: maandagavond is het al tijd voor de laatste aflevering van ‘Spitsbroers’

Spoiler alert!

Spitsbroers
© VTM

Haal die zakdoek maar boven, want het tweede seizoen van ‘Spitsboers‘ zit er bijna op. Op maandag 6 november zendt VTM de tiende en laatste aflevering uit, maar wij hebben nog zoveel vragen! Help.

Vorige week maandag vielen alle puzzelstukjes van ‘Spitsbroers‘ in elkaar. Of dat dachten we toch. De broertjes Moerman konden het namelijk opnieuw goed met elkaar vinden, Alan zorgde ervoor dat racepiloot David Derizzo als eerste over de meet reed, Nina nam de leiding van KRC Genk over en aan een goede portie liefde was er ook geen gebrek.

Maar helaas eindigde de negende aflevering in mineur. Dennis reed namelijk een andere auto aan, terwijl zijn rijbewijs was ingetrokken én hij een druppeltje te veel ophad. Yep, wij zaten letterlijk op het puntje van onze zetel.

Spoilers

Hou je niet zo van spoilers? Probeer dan aan de verleiding te weerstaan en klik op het volgende artikel. We hebben je gewaarschuwd. Aan de rest: lees gerust verder.

Na de crash wordt de bestuurster van de andere auto met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Dennis heeft net zijn transfer naar Arsenal FC op zak, maar als de politie hem oppakt, kan hij zijn carrière aan de andere kant van het water wel vergeten. Daarom springt Alan voor hem in de bres, maar van die beslissing zal hij al snel spijt krijgen.

© VTM

Dennis is té gefocust op zijn carrière bij Arsenal FC, maar toch maakt hij nog even tijd vrij voor de zwangere Shari. Hij probeert vrede met haar te sluiten en hij belooft ook om voor hun kind te zorgen. Papa Dennis is er klaar voor! Maar dat wil wel zeggen dat zijn romance met Alix voorgoed verleden tijd is…

© VTM

Wat er precies verder met Dennis en Alan zal gebeuren, mogen we spijtig genoeg nog niet verklappen. Wij hopen alvast dat de makers en de cast van ‘Spitsbroers’ zin hebben in een derde seizoen. Fingers crossed!

De allerlaatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Spitsbroers’ is maandag om 21u35 te zien bij VTM.

Lees ook: