Home Lifestyle Film ZIEN: Kit Haringtons nieuwste rol kon niet verder liggen van zijn ‘GoT’-personage...

ZIEN: Kit Haringtons nieuwste rol kon niet verder liggen van zijn ‘GoT’-personage Jon Snow

De 32-jarige Brit speelt een homoseksuele tv-acteur op de rand van de afgrond.

© Movieclips Trailers via YouTube

Op 14 april start het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ en amper 6 afleveringen later zal het verhaal van Jon Snow en co. ten einde zijn. Toch hoeven we Kit Harington niet lang te missen. In maart komt het drama ‘The Death and Life of John F. Donovan‘ van de Canadese regisseur Xavier Dolan uit waarin de 32-jarige Brit een homoseksuele tv-acteur vertolkt.

The Death and Life of John F. Donovan‘ ging in september vorig jaar in première op het filmfestival van Toronto en is het Engelstalige debuut van de Canadese regisseur Xavier Dolan, bekend van ‘J’ai tué ma mère’, ‘Mommy’ en… de videoclip voor ‘Hello’ van Adele.

Tv-ster zkt. pennenvriend

Hoewel ‘The Death and Life of John F. Donovan’ niet bepaald positief werd onthaald door de filmcritici, willen wij ‘m toch een kans geven. Want hoe slecht kan een film met Kit HaringtonJacob Tremblay (het Canadese kindsterretje dat Brie Larson van het scherm speelde in ‘Room’) en Natalie Portman zijn?

Harington speelt een Amerikaanse tv-acteur die niet uit de kast durft te komen en een pennenvriend vindt in een 11-jarige jongen (Tremblay) die op school wordt gepest. Jaren later is de jongen volwassen en schrijft hij een boek over de omstreden briefwisseling. Thandie Newton speelt de journaliste die hem over het boek interviewt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Death and Life of John F. Donovan’ komt in maart uit in Frankrijk en Italië. Of en wanneer hij in de Belgische filmzalen te zien zal zijn, is niet bekend.

Nog meer films waar we naar uitkijken: