Home Lifestyle Film ZIEN: de nieuwste film van Jamie ‘Christian Grey’ Dornan is, euhm, intens

ZIEN: de nieuwste film van Jamie ‘Christian Grey’ Dornan is, euhm, intens

De 36-jarige Brit wil zijn alter ego uit 'Fifty Shades of Grey' duidelijk nog niet van zich afschudden.

Jamie Dornan
© Reporters

De ‘Fifty Shades’-trilogie mag dan wel ingeblikt zijn, Jamie Dornan is duidelijk niet van zin zijn alter ego Christian Grey snel van zich af te schudden. In zijn nieuwste film ‘Untogether’ geeft hij namelijk opnieuw gestalte aan een viriele yuppie met issues.

Geen romantische verhaallijn zo populair in Hollywood dan die van twee friends-with-benefits wiens relatie in de soep draait wanneer een van de twee – of beiden – gevoelens krijgt voor de ander. Denk maar aan ‘When Harry Met Sally’, ‘Friends With Benefits’ en ‘No Strings Attached’.

Straks is het aan Jamie Dornan (‘Fifty Shades of Grey’, ‘The Fall’) en Jemima Kirke (vooral bekend om haar rol als Jessa Johansson in de HBO-serie ‘Girls) om in de eeuwenoude val te trappen in ‘Untogether’.

Sister act

De eerste trailer werd vrijdag op de wereld losgelaten – zo’n maand voor de film uitkomt in de Verenigde Staten – en toont hoe Kirke en Dornans personages Andrea en Nick elkaar ontmoeten, in bed belanden, het op een akkoord gooien om fuckbuddies te worden en vervolgens – verrassing! – knalverliefd te worden.

Doen ook mee: Kirkes jongere zus Lola (die je ook al zag in ‘Gone Girl’), Ben Mendelsohn (‘Bloodline’) als een gepensioneerde rockster, Billy Crystal (‘When Harry Met Sally’) als een charismatische rabbijn, Jennifer Grey (‘Dirty Dancing’) en Alice Eve (‘Sex and the City 2’).

Wanneer ‘Untogether’ in de Belgische filmzalen te zien zal zijn, is voorlopig niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer filmnieuws: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.