Home Lifestyle Food Na Brussel-Noord opent er binnenkort ook een KFC in Wijnegem Shopping Center

Na Brussel-Noord opent er binnenkort ook een KFC in Wijnegem Shopping Center

Yes! Yes! Yeeesss!

Getty

Dat er op het premetrostation Brussel-Noord een Kentucky Fried Chicken komt, wisten we al, maar nu is ook de tweede vestiging in ons land bekendgemaakt. Na de zomer kunnen we namelijk een emmer met kippenvleugeltjes bestellen in het Wijnegem Shopping Center. Yesss!

In december raakte bekend dat de keten KFC dit jaar nog zijn eerste restaurant zou openen in ons land. De exacte openingsdatum kregen we niet mee, maar de locatie gelukkig wel. Zo komt er een vestiging op het premetrostation Brussel-Noord. Het eerste restaurant is er ook eentje van formaat, want de eerste KFC-vestiging is namelijk 470 vierkante meter groot. Daarnaast zijn er 230 zitplaatsen beschikbaar. Verder gaven ze bij de keten toe dat ze maar liefst 150 vestigingen willen openen in ons land en daar maken ze ook meteen werk van. Dit jaar nog opent er namelijk een Kentucky Fried Chicken in het Wijngem Shopping Center. Wanneer precies is nog niet bekend, maar het zou in ieder geval voor na de zomer zijn.

Daarnaast openen er dit jaar normaal gezien nog twee restaurants in deuren. Details zijn voorlopig nog schaars, maar het zou gaan om een locatie in Limburg en eentje in Oost-Vlaanderen. Volgend jaar, in 2020, is vervolgens Turnhout aan de beurt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.