Home Lifestyle Film 9 van de leukste kerstfilms om dit weekend te bingen op Netflix

9 van de leukste kerstfilms om dit weekend te bingen op Netflix

Het is nooit te vroeg om te beginnen aan die portie feelgoodkerstfilms. Dus, ter voorbereiding op jouw bingewatchavontuur, selecteerden wij met veel plezier de leukste kerstfilms die je kan kijken op Netflix. Van klassiekers als ‘Miracle on 34th Street’ tot meer moderne interpretaties als ‘The Night Before’.

Miracle on 34th Street

Kerstfilms

In deze remake van de kerstklassieker raken Dorey Walker en haar dochtertje Susan bevriend met een kerstman van een warenhuis die beweert de echte Kerstman te zijn.

Trailer.

A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

Trailer.

The Night Before

Kerstfilms

Drie goede vrienden besluiten om een einde te maken aan hun traditie van wilde kerstfeesten, maar beleven eerst nog een laatste kerstavond vol drugs in New York.

Trailer.

El Camino Christmas

Een groep vreemden zit op kerstavond vast in een slijterij tijdens een vermeende roofoverval. Ze delen verborgen waarheden en vormen een onverwachte band.

Trailer.

A Wish for Christmas

Als de baas van Sara haar goede idee steelt, vraagt ze de Kerstman moed om voor zichzelf op te komen. Maar kan 48 uur lang magie een blijvend verschil maken?

Trailer.

Arthur Christmas

Kerstfilms

De Kerstman laat het over aan zijn zoon Arthur om in zijn supergeheime speelgoedfabriek een megabelangrijke kerstmissie uit te voeren.

Trailer.

A Very Murray Christmas

Bill Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avond muziek, schalksheid en kroegpraat in deze stoutere versie van de traditionele kerstshow.

Trailer.

Every Christmas Has a Story

Als een tv-verslaggeefster live op tv toegeeft Kerstmis te haten, moet ze een reportage maken over een stad die overloopt van kerstsfeer.

Trailer.

I’ll Be Home For Christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar dochter. Maar haar plannen vallen in duigen als haar ex-man opeens langskomt.

Trailer.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.