Home Christmas Special 6 van de leukste kerstfilms -en series voor single ladies

6 van de leukste kerstfilms -en series voor single ladies

Geen melig gedoe, wel grappig

Giphy.com
Hé het is oké om single te zijn tijdens te feestdagen. Als je nog niet ready to mingle bent, kruip je toch gewoon lekker in de zetel met een van deze grappige en atypische kerstmisseries – of films? Allemaal te vinden op Netflix.

How I Met Your Mother: How Lily Stole Christmas (S2, E11)

Lily is chief decorateur tijdens kerst. Op kerstavond vindt ze tijdens het opruimen een oud antwoordapparaat. Het dateert van de periode waarin Lily en Marshall uit elkaar waren. Het apparaat werd toen weggestopt omdat een heartbroken Marshall bleef luisteren naar boodschappen van Lily. Ted en Lilly zetten het apparaat terug aan. Lily hoort een boodschap van Ted aan Marshall. Ze is geschokt door wat ze hoort.

Black Mirror: White Christmas (speciale kerstaflevering)

Joe en Matt bevinden zich in een kleine buitenpost in the middle of (snowy) nowhere. Matt wil weten waarom Joe op de job in de buitenpost terecht is gekomen, maar Joe wil dat liever niet kwijt. Dan begint Matt zijn eigen verhalen te vertellen: over zijn hobby als datingcoach, over zijn baan in een technologiebedrijf… Tot slot vertelt ook Joe zijn verhaal.

BoJack Horseman: Sabrina's Christmas Wish

BoJack en Todd kijken naar een speciale kerstaflevering van 'Horsin' Around' om de feestdagen te vieren.

The Office (UK): Christmas special part 1+2

Na het einde van seizoen 2 besloten de makers, Ricky Gervais en Stephen Merchant, ermee op te houden. Gelukkig schreven ze nog twee extra afleveringen die voor het eerst werden uitgezonden in Groot-Brittannië op BBC One op 26 december (tweede kerstdag ) en 27 december 2003.

Family Guy: Jesus, Maria and Joseph (S11, E8)

De Griffins bereiden zich voor op Kerstmis. Tijdens het versieren van de boom vindt Meg een sieraad in de kribbe en Peter vertelt het verhaal van Kerstmis.

A Very Murray Christmas (2015)

Een film van regisseur Sofia Coppola. Acteur Bill Murray speelt hier de rol van zichzelf. Hij is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar de goden staan aan zijn kant en zijn gasten druppelen binnen in het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke kerst.

Toch meer in een romantische bui? Deze kerstfilms- en series zijn lekker melig. En bij deze 9 films kan je het waarschijnlijk niet droog houden.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.