https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: Karen Damen maakt hilarische valpartij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

ZIEN: Karen Damen maakt hilarische valpartij in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Ze wilde haar wals voor 'Dancing with the Stars' tonen aan Erik Van Looy...

©Photo News

Karen Damen oefent elk vrij moment voor ‘Dancing with the Stars’. Toen ze deze week in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zat, wilde ze haar dansroutine tonen aan Erik Van Looy. Dat liep niet zo vlotjes…

De BV’s die meedoen aan het nieuwe dansprogramma ‘Dancing with the Stars’ op VIER, moeten keihard trainen om alle danspasjes onder de knie te krijgen. We zagen in de eerste afleveringen dat de jury bikkelhard is, dus de deelnemers proberen allemaal nog een tandje bij te steken. Maar Karen Damen was bijna een tandje kwijt tijdens een oefenmoment.

‘Kijk hé!’

Karen gaat volledig op in de wedstrijd en wist zowel het publiek als de jury al tweemaal te charmeren met een prachtig uitgevoerde choreografie. Ze benut elk moment om te oefenen, ook in de studio van een ander televisieprogramma. Ze was deze week te gast in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waarin ze haar wals eens aan Erik Van Looy wilde tonen voor de opnames van start gingen. ‘Kijk, hè, dat is mijn dans voor vrijdag’, aldus Karen.

Die verliep helaas niet zo elegant als de voorbije weken op de dansvloer. Karen ging finaal onderuit, tot grote hilariteit van het publiek. Erik daarentegen was toch een beetje ongerust. ‘Ik dacht het nog, ik wilde het nog zeggen…’ Tja, te laat, Erik! Gelukkig kon Karen er zelf ook om lachen en ontving ze een applausje van de gasten.

Het voorval werd uit twee verschillende cameraposities gefilmd, dus ‘De Slimste Mens ter Wereld’ heeft zo alvast zalige beelden voor in hun bloopercompilatie van volgend jaar. Komende vrijdag zien we of Karen erin slaagt de wals in de liveshow wél tot een goed einde te brengen.