Home Lifestyle June uit ‘Familie’ speelt vanaf morgen Tania in ‘Thuis’

June uit ‘Familie’ speelt vanaf morgen Tania in ‘Thuis’

Katrien De Becker lijkt in haar nopjes met de nieuwe rol.

Instagram

Katrien De Becker speelde überbitch June, die uiteindelijk werd doodgeschoten in de VTM-serie ‘Familie’. De actrice kruipt vanaf morgen in een nieuwe gedaante in die andere populaire Vlaamse soap ‘Thuis’.

Maandenlang vervloekte televisiekijkend Vlaanderen Katrien De Becker in de VTM-reeks ‘Familie’. De actrice speelde vol overgave en heel overtuigend June, een kreng eerste klasse. Ze maakte het leven van de familie Van den Bossche heel zuur en moest dat uiteindelijk bekopen met haar leven. Cédric, de zoon van Véronique Van den Bossche, schoot haar neer nadat hij te weten was gekomen dat June zijn moeder liet verkrachten.

‘Spannend’

Dat was het einde van Katrien De Becker in ‘Familie’. Ze schitterde zeven jaar in de soap en hoewel ze een bitch speelde op televisie, is ze een crème van een vrouw achter de schermen. Het was dan ook te denken dat we haar wel nog zouden terugzien op het kleine scherm. Dat moment is nu aangebroken, want Katrien speelt vanaf morgen Tania in ‘Thuis’.

Tania Tibergyn zal vooral op de set staan met dokters Judith en Ann. Hier kan je Tania alvast een beetje beter leren kennen. Monika Van Lierde, beter bekend als Ann, stelt haar aan ons voor, maar veel geven de twee nog niet prijs. ‘Het is aan de kijker om te ontdekken wat ik allemaal ga doen’, aldus Katrien. ‘We gaan nog niks prijsgeven.’ ‘Spannend‘, besluit Monika.

We krijgen ook een korte scène te zien van Tania in de soap. Daaruit kunnen we afleiden dat June een nieuwe keuken zal ontwerpen voor Judith. Wil je June, euh… Tania – het is nog even wennen – aan het werk zien, kijk dan zeker vanaf woensdag 12 september elke weekdag om 20u40 naar ‘Thuis’ op Eén.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.