Home Lifestyle Jonge vrouw vindt aanbidder die haar lief briefje toestopte na treinrit: ‘Ons...

Jonge vrouw vindt aanbidder die haar lief briefje toestopte na treinrit: ‘Ons verhaal eindigt niet, het begint pas’

'Geloof me, in het echt ben je knapper.'

Twitter @Emily5054

Emily kreeg enkele dagen geleden een lief briefje van een medepassagier op de trein. ‘Geloof me, in het echt ben je knapper’ stond bij een tekening die hij maakte van de jonge vrouw. Ze startte via sociale media een zoekactie naar haar aanbidder en vandaag vond ze hem.

Het lijkt wel het verhaal van een goede romantische komedie. De West-Vlaamse Emily en een onbekende jonge man waren op weg van het station Gent-Sint-Pieters naar Brugge. Toen Emily uitstapte, stopte de man haar via de leuning van de roltrap een briefje toe. Daarop stond een portret van haar in de trein met daarboven de lieve tekst: ‘Geloof me, in het echt ben je knapper‘ met daarbij een smiley.

Na het lezen van de schattige boodschap probeerde Emily de jongen nog te zoeken, maar hij verdween in de menigte. Daarom zette ze een zoekactie op poten via sociale media. ‘Ik ben op zoek naar de jongen met donkerblonde krullen en leuke glimlach die me dit briefje gaf’, schreef ze op Twitter. ‘Gelieve dit bericht te delen, ik zou hem graag leren kennen.’

‘We hebben elkaar gevonden!’

Haar oproep kende veel succes, want het bericht werd bijna vierduizend keer gedeeld. Dat wierp zijn vruchten af, want de charmante jongen zocht vandaag contact met Emily via een privéberichtje. Tot grote vreugde van de West-Vlaamse: ‘Goed nieuws’, schreef ze op Twitter. ‘We hebben elkaar gevonden!’ Ze bedankte nog iedereen die haar massaal hielp zoeken de afgelopen dagen.

Emily wil voorlopig niet verklappen wie haar aanbidder is, maar het lijkt erop dat de twee een mooie toekomst tegemoet gaan samen. ‘Het verhaal eindigt niet, het begint pas’, vertelde ze in Het Laatste Nieuws.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.