Home Lifestyle IKEA levert binnenkort onze online bestellingen aan huis

IKEA levert binnenkort onze online bestellingen aan huis

Ons winkelwagentje zal snel vol zitten.

Shutterstock

Online bestellen was al langer mogelijk bij IKEA, maar het Zweedse woonwarenhuis gaat binnenkort de bestelde pakjes ook bij de klanten thuis bezorgen. Yes!

Een mooie kast of een tof nachtlampje gezien op de website van IKEA, maar heb je geen tijd om naar de winkel te gaan of vind je het vreselijk om je op je vrije dag tussen al dat volk te wringen? Geen probleem, want IKEA zal binnenkort pakjes aan huis gaan bezorgen. Je kan die traditionele winkelkar dus inruilen voor een online exemplaar en vanuit je luie IKEA-zetel een bestelling plaatsen.

Bonus

De acht Belgische vestigingen van de Zweedse meubelfabrikant IKEA en het magazijn in Winterslag zullen die zorgvuldig en in uitstekende staat naar je thuis opsturen. Het magazijnpersoneel – 261 mensen – zal tot middernacht werken om alles in goede banen te leiden. Ze mogen zelf beslissen of ze zo laat willen werken en krijgen daarvoor een bonus van 50 % gedurende de week en een dubbel loon op zaterdag.

Succes

De nieuwe strategie levert voorlopig nog geen nieuwe banen op, maar dat is wel een reële piste als de webwinkel een succes wordt. Alleen voor de lekkere Zweedse balletjes zal je toch nog naar de winkel zelf moeten gaan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.