Home Lifestyle Ontdek binnenkort de mooiste huwelijksfoto’s in Knokke-Heist

Ontdek binnenkort de mooiste huwelijksfoto’s in Knokke-Heist

De expo ‘Masters of Wedding Photography’ toont de mooiste huwelijkskiekjes uit de Benelux.

Kristof Claeys

Ben je nog op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Wie weet doe je vanaf 30 maart wel inspiratie op in Knokke-Heist. De Masters of Wedding Photography is de award voor de beste huwelijksfotografen van België, Nederland en Luxemburg. Tijdens een gelijknamige expo ontdek je binnenkort alleen de beste huwelijksfotografie.

Zijn krampachtige familiefoto’s en saaie sfeerbeelden je grootste angst als je gaat trouwen? Dan is deze expo wellicht de ideale ontspanning – en wie weet de ideale voorbereiding – voor je huwelijk. Twee maanden lang kan je in Knokke-Heist terecht voor de expo ‘Masters of Wedding Photography’, georganiseerd door de gelijknamige organisatie, die elk jaar verschillende huwelijksfoto’s uit de Benelux bekroont. Elk kwartaal reikt een wisselende internationale jury een award uit aan fotografen die met hun foto’s een nieuwe twist gaven aan huwelijksfotografie.

De foto’s die tentoongesteld worden op de expo, zullen begeleid worden door een persoonlijk gedicht van schrijfster Maud Vanhauwaert. Interieurontwerper en bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel en Henk Somers van eventbureau Eland nemen de setting onder handen. ‘We wilden de bijzondere foto’s van de Masters nog beter tot hun recht laten komen door de tentoonstellingsruimte om te toveren tot een feeërieke feestomgeving die mensen doet dromen van hun eigen huwelijksdag’, vertelt Van Pamel.

De expo opent op zaterdag 30 maart en loopt tot en met zondag 2 juni in cultuurcentrum Scharpoord te Knokke-Heist. Meer informatie over de tentoonstelling vind je op de website van het cultuurcentrum.

1 / 8
Evelien Van Den Bossche
Gabriel Scharis
Huib Vintges photography
Naomi van der Kraan
Ruud Claessen
Yves Schepers
Evelien Van Den Bossche
Evelien Van Den Bossche

Gabriel Scharis
Gabriel Scharis

Huib Vintges photography
Huib Vintges photography

Naomi van der Kraan
Naomi van der Kraan

Ruud Claessen
Ruud Claessen

Yves Schepers
Yves Schepers

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.