Home Lifestyle Food HOTSPOT: hummusbar Hümm opent binnenkort de deuren in Antwerpen

HOTSPOT: hummusbar Hümm opent binnenkort de deuren in Antwerpen

Hümm
© Instagram: @humm_antwerp

Fan van hummus? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op het Antwerpse Zuid opent binnenkort namelijk hummusbar Hümm zijn deuren. En als we op de foto’s van hun Instagramaccount mogen afgaan, wordt het belachelijk lekker!

Hummus met pompoen, met curry of gewoon lekker klassiek: you name it, they’ve got it. Hümm heeft op de menukaart maar liefs twaalf verschillende soorten van het heerlijke goedje. En wij willen maar al te graag een sport van maken om die al-le-maal te proeven!

Sharing the humm with 'De Acteursgilde' #hümm #hmm #hummus #dips #lunch #flatbread #openingsoon #hotspot #Antwerp

A post shared by Hümm | House of Hummus (@humm_antwerp) on

Oprichters Frederik Vercammen en Frances Van Assche ontmoetten elkaar in Zuid-Oost-Azië waar de vonk meteen oversloeg. Mooi meegenomen: het koppel deelde een passie voor het opstarten van een eigen zaak met een modern en internationaal karakter. En van daaruit is dus Hümm geboren. De gloednieuwe lunchbar hoopt in oktober de deuren te openen in de Antwerpse Kronenburgstraat.

‘Hümm kiest bewust een vooruitstrevende, ecologische aanpak‘, klinkt het in een interview met Gazet van Antwerpen. ‘Door de focus op slechts één product, wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd en voedselverspilling tot een minimum beperkt. De zaak verkiest het gebruik van glazen bokalen en stimuleert klanten om hiermee af te halen, maar voorziet ook ecologisch afbreekbare verpakkingen als alternatief.’ Wij kunnen niet wachten!

Hümm – praktisch

Kronenburgstraat 90, Antwerpen.
Meer info op Facebook.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.