Home Lifestyle Film Huiveren met Halloween? Kinepolis houdt een horrorfilmmarathon

Huiveren met Halloween? Kinepolis houdt een horrorfilmmarathon

Count us in! 🎃

Hell Fest
© Hell Fest

Zin om lekker te griezelen met Halloween? Trommel je beste vrienden op, want Kinepolis verzamelde speciaal voor de gelegenheid drie gloednieuwe horrorfilms op het witte doek. Meer dan 6 uur genieten van een ijzingwekkende horrorfilmmarathon? Count us in!

Op het programma tijdens de ‘Halloween Nighthorrorfilmmarathon van Kinepolis: de film ‘Halloween‘ met Jamie Lee Curtis en de avant-premières van ‘Hell Fest‘ en ‘Overlord‘. Jullie worden – al dan niet in scary outfit – verwacht om 20u30 om om 2u40 de zaal weer te verlaten. Als je durft natuurlijk! Zoals dat gaat bij filmmarathons zal Kinepolis ook dit keer weer wat heerlijk gruwelijke extra’s voorzien. Tickets scoor je hier!

1 / 3
Hell Fest
Halloween
Overlord
Hell Fest
Hell Fest

Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow. Onder één van hen bevindt zich echter een gemaskerde seriemoordenaar, die het pretpark tot zijn persoonlijke speeltuin maakt. Op gruwelijke wijze vermoordt hij de ene na de andere bezoeker terwijl iedereen nietsvermoedend denkt dat het bij show hoort…

Bekijk de trailer.

Halloween
Halloween

Actrice Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Bekijk de trailer.

Overlord
Overlord

1944, D-day. Twee Amerikaanse paratroepen worden boven Normandië neergeknald. Ze ontdekken dat de Nazi’s experimenten hebben uitgevoerd waaruit bovennatuurlijke krachten zijn ontstaan. Deze worden tegen de geallieerden ingezet.

Bekijk de trailer.

Zelf een horrorfilmavondje organiseren?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.