Home Lifestyle Jij kan mee beslissen welk koppel zijn gerenoveerd huis wint in ‘Huis...

Jij kan mee beslissen welk koppel zijn gerenoveerd huis wint in ‘Huis Gemaakt’

VTM zoekt 50 kijkers die samen de publieksjury zullen vormen.

huis gemaakt
© VTM

Nu er mooie keukens staan in de panden in Laakdal, Lokeren en Kortrijk, loopt ‘Huis Gemaakt’ op zijn einde . Tijd om een droomhuis weg te geven! Dina Tersago maakte na de aflevering woensdagavond bekend dat de beslissing niet alleen in de handen van juryleden Cerina en Gert ligt. Jij kan meebeslissen, maar dan moet je je wel inschrijven.


Op woensdag 26 mei, binnen drie weken dus, komen we te weten of Harry en Jerina (Kortrijk), Antje en Ruben (Lokeren) of Kenny en Amber (Laakdal) het huis winnen dat ze een halfjaar lang met hart en ziel renoveerden. De hartverscheurende keuze zal gemaakt worden door een driedelige jury: Cerina Marchetta en Gert Voorjans, 25 makelaars én 50 kijkers. Een zorgvuldig uitgekozen publieksjury zal de kans krijgen om de panden grondig te inspecteren en een stem uit te brengen. Gun je het een van de koppels extra hard en wil je hen graag aan de overwinning helpen, schrijf je dan snel in via vtm.be.

Voordat die zenuwslopende eindbeslissing valt, haalt een van de koppels nog de laatste kamerprijs binnen voor de keuken en werken de duo’s de niet aangepakte kamers af. Vervolgens krijgen ze de tijd om de puntjes op de i te zetten, want in de finaleweek zal er véél volk over de vloer komen. En of zij kritisch zullen zijn! Op 26 mei krijgt een van de koppels de sleutels van hun droomhuis, de andere twee blijven met lege handen – maar met heel veel verbouwervaring op zak – achter.

Lees ook: