Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: dit zijn 9 van de leukste terrasjes in Mechelen

HOTSPOTS: dit zijn 9 van de leukste terrasjes in Mechelen

Wij gaven jullie al de beste ontbijt-, lunch- en dineradresjes, en ook als je wil shoppen zijn er in Mechelen enkele plekjes die je zeker eens moet bezoeken. En met het mooie weer van dit weekend willen we maar één ding: terrasjes doen. Wij zetten negen van de leukste hotspots voor jullie op een rijtje.

1. Bar Popular

Een gezellig plekje in het hoekje van de Vismarkt. Ze hebben er voor ieder wat wils, of je nu graag een fris pintje drinkt of liever van een zoete cocktail sipt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Strawberry Daiquiri, een Cosmopolitan of een Long Island Ice Tea? Dat gaat nog moeilijk kiezen worden!

Waar? Vismarkt 1-3, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina Bar Popular

2. Barramundo

Een gezellige loungebar waar je kan genieten van de allerbeste cocktails van Mechelen. Je kan kiezen uit een ruim aanbod en het is er heerlijk relaxen in hun comfortabele zetels. Normaal is het terras van Barramundo zelf iets kleiner, maar gezien de omstandigheden hebben ze nu ook enkele tafeltjes aan de overkant van de straat. Zo is de kans om een plekje te bemachtigen een stuk groter!

Waar? Steenweg 2, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina Barramundo

3. Unwined

Geen vrouw op de wereld die niet graag wijn drinkt, denken wij zo. Unwined is een gezellige wijnbar in de Mechelse binnenstad waar je kan genieten van een lekker glaasje rode, witte of roséwijn. Bestel er nog een paar hapjes bij en maak er zo een gezellige vriendinnenavond van.

Waar? Steenweg 22, 2800 Mechelen.
Meer info? www.unwined.be

4. De Gouden Vis

Het gezelligste terras is ongetwijfeld dat van De Gouden Vis. Je kan er leuk kletsen met je vriendinnen terwijl je uitkijkt op het water en van je wijntje nipt. Er bestaan ergere dingen in het leven, toch?

Waar? Nauwstraat 5, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina De Gouden Vis

View this post on Instagram

H A P P I N E S S ☀️

A post shared by Lethicia (@lethiciasabak) on

5. Kuub

Nog zo’n topper in de Mechelse binnenstad is ‘de Kuub. Een gezellig terras weg van al het verkeer waar je rustig kan genieten van de nodige verfrissing. Ook zij kregen de kans om hun tafeltjes buiten uit te breiden, dus de kans dat je een plekje kan bemachtigen, is voortaan dubbel zo groot!

Waar? Minderbroedersgang 3A, 2800 Mechelen.
Meer info? dekuub.be

6. De Vleeshalle

Ook De Vleeshalle kreeg voor de gelegenheid een gloednieuw terras. Bestellen kan je er trouwens volledig contactloos met je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen, is de QR-code inscannen, aangeven wat je wil bestellen en vervolgens wachten op een sms’je. Eens je bestelling klaar is, kan je deze binnen afhalen bij het standje in kwestie. Lekker handig!

Waar? Huidevettersstraat 7, 2800 Mechelen.
Meer info? devleeshalle.be

7. Van der Valk hotel

Net buiten het centrum, maar daarom niet minder de moeite is het nieuwe terras van het Van der Valk hotel. Hun Zuiderterras opende nog maar net de deuren en het is nu al één van onze favorieten voor een zomerse sangria. Als extraatje krijg je een prachtig zicht op het water én no worries, want ook niet hotelgasten zijn er meer dan welkom!

Waar? Rode Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen.
Meer info? hotel-mechelen.be

8. Makadam

Liever een frisse pint in plaats van een cocktail? Dan ben je bij Bar Makadam aan het juiste adres. Kiezen kan je uit meer dan 80 (!) verschillende biersoorten. Klassiekers zoals Stella en La Chouffe mogen uiteraard niet op de kaart ontbreken, maar daarnaast kan je er ook fruitbieren of andere biertjes van Belgische bodem bestellen. Santé!

Waar? Grote Markt 11, 2800 Mechelen.
Meer info? barmakadam.com

9. T’île Malines

T’île Malines is deze zomer terug van weggeweest! De zomerbar was tijdens het vorige zomerseizoen dicht wegens vernieuwingen, maar vanaf volgende week vrijdag zijn ze dus helemaal terug. Gedurende juli en augustus kan je er genieten van een drankje in het groen én van een prachtige zonsondergang. Een aanrader!

Waar? Rode Kruisplein 12, 2800 Mechelen.
Meer info? tilesmalines.be

Meer hotspots in de Dijlestad:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.