Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: dit zijn 5 van de leukste terrasjes in Mechelen

HOTSPOTS: dit zijn 5 van de leukste terrasjes in Mechelen

Zo weet je volgende week meteen waar je moet zijn! 🌞

Wij gaven jullie al de beste ontbijt-, lunch- en dineradresjes, en ook als je wil shoppen zijn er in Mechelen enkele zaken die je zeker eens moet bezoeken. En met het mooie weer van dit weekend willen we maar één ding: terrasjes doen. Wij zetten vijf van de leukste plekjes voor jullie op een rijtje.

1. Bar Popular

Een gezellig plekje in het hoekje van de Vismarkt. Ze hebben er voor ieder wat wils, of je nu graag een fris pintje drinkt of liever van een zoete cocktail sipt. Is het te koud om buiten te zitten? Dan kan jij je binnen op de dansvloer verwarmen op enkele opzwepende beats.

Waar? Vismarkt 1-3, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina Bar Popular

2. Barramundo

Een gezellige loungebar waar je kan genieten van de allerbeste cocktails van Mechelen. Je kan kiezen uit een ruim aanbod en het is er heerlijk relaxen in hun comfortabele zetels. Ook op het terras van Barramundo is het lekker gezellig.

Waar? Steenweg 2, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina Barramundo

3. Unwined

Geen vrouw op de wereld die niet graag wijn drinkt, denken wij zo. Unwined is een gezellige wijnbar in de Mechelse binnenstad waar je kan genieten van een lekker glaasje rode, witte of roséwijn. Bestel er nog een paar hapjes bij en maak er zo een gezellige vriendinnenavond van.

Waar? Steenweg 22, 2800 Mechelen.
Meer info? www.unwined.be

4. De Gouden Vis

Het gezelligste terras is ongetwijfeld dat van De Gouden Vis. Je kan er leuk kletsen met je vriendinnen terwijl je uitkijkt op het water en van je wijntje nipt. Er bestaan ergere dingen in het leven, toch?

Waar? Nauwstraat 5, 2800 Mechelen.
Meer info? Facebookpagina De Gouden Vis

5. Kuub

Last but not least: de Kuub. Een gezellig terras weg van al het verkeer waar je rustig kan genieten van de nodige verfrissing. Is het al wat later op de avond? Dan is de kans groot dat de stoelen en tafels er plaatsmaken voor een stevig feestje. Het beste van twee werelden!

Waar? Minderbroedersgang 3A, 2800 Mechelen.
Meer info? dekuub.be

Onze andere hotspots in Mechelen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.