Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: avondje uit in silent disco club Hush in Amsterdam

HOTSPOT: avondje uit in silent disco club Hush in Amsterdam

Lekker shaken met een koptelefoon op.

Niks vervelender tijdens het uitgaan dan mensen die in je oor staan te schreeuwen om boven de muziek uit te komen. Dat is voorgoed verleden tijd dankzij Hush in Amsterdam, de allereerste silent disco club in Nederland.

‘Wat zeg je?’, ‘Wadde?’, ‘Wablieft?’, een pijnlijk oor en duizend spatten speeksel tegen je aangezicht. Dat is het resultaat van menig conversatie tijdens een avondje stappen. De muziek staat vaak zó luid dat je bijna je tong in iemand zijn oor moet steken – en helaas ook elke klodder oorsmeer spot in de binnenkant van de schelp – om te vragen of ze nog iets willen drinken.

Dat is voorgoed verleden tijd in de nieuwe hotspot Hush in hartje Amsterdam. De keet opende begin oktober de deuren en is zo de allereerste silent disco club in Nederland. Iedere feestganger krijgt een koptelefoon waar ie kan kiezen tussen drie verschillende kanalen, met elk een eigen dj en muziekgenre. Elk kanaal heeft een verschillende kleur zodat de dj’s kunnen zien naar wie de meeste mensen op de dansvloer luisteren en of ze dus een tandje moeten bijsteken.

Vreemd en hilarisch

Het kan dus goed zijn dat jij naar R&B luistert, terwijl je bff haar beste dansmoves bovenhaalt op de allernieuwste technoschijf. Het ziet er dus een beetje vreemd – en vooral hilarisch uit -, maar het voordeel is dat je nooit meer uit de maat kan dansen. Zijn je dansbenen even toe aan een pauze, dan zet je de koptelefoon gewoon af en kan je met je vrienden gezellig bijpraten met een drankje terwijl op de achtergrond een rustig muziekje speelt.

Zin gekregen om een avondje te shaken met een koptelefoon op je hoofd? The place to be is silent disco club Hush op het Leidseplein in Amsterdam. De zaak is open van woensdag tot en met zondag. Alle informatie zoals de exacte openingsuren vind je op hun website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.