Home Lifestyle Food HOTSPOT: cocktail lovers kunnen hun hartje ophalen in de Rum Club in...

HOTSPOT: cocktail lovers kunnen hun hartje ophalen in de Rum Club in Utrecht

Je kan een 'fondke leggen' met hun tropische gerechten en dan een van de 300 (!) verschillende soorten rum proeven.

De beste piña colada vind je ongetwijfeld in de Rum Club, de nieuwste hotspot in Utrecht. De zaak heeft 300 (!) soorten rum en tal van lekkere tropische gerechten.

Utrecht is sowieso een plaats die bovenop je bucketlist moet staan. De gezellige Nederlandse stad ligt op nog geen twee uurtjes rijden van Antwerpen. Je kan er geweldig shoppen en natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. De allernieuwste hotspot is de Rum Club.

Kokosnoten en exotische planten

Deze cocktail bar opende een maand geleden zijn deuren in de Oudegracht aan de Werf 111. Als je er binnenwandelt, vergeet je onmiddellijk dat je in een kelder staat, maar waan je je op een tropisch eiland. De zaak is ingericht met exotische planten, muren en kussens in felle kleurtjes, het meubilair is gemaakt uit riet en bamboe en overal liggen er kokosnoten of bloemen.

Terras met palmbomen

Overdag kan je ook plaatsnemen op het toffe terras – mét palmbomen – vlak aan de Oude Gracht. Hun specialiteit is zoals de naam al doet vermoeden: rum. Ze hebben maar liefst driehonderd (!) verschillende soorten.

Om die te proeven, leg je best eerst een goed fondke en dat kan met een van hun vele tropische gerechten. Denk maar aan Colombiaanse kokosnootrijst met rozijnen, Jamaicaanse kip of pikante gamba’s. Ook voor vegans hebben ze bordjes waarbij je je duimen en vingers zal aflikken.

Weekendje weg of daguitstap

Rum Club is van dezelfde eigenaar als de al even Instagramwaardige The Streetfood Club in Utrecht, en is elke dag open van 15u tot wanneer de laatste klant zijn glaasje rum naar binnen heeft gegoten. Alle info vind je op hun website.

Hoog tijd om je vriendinnen bijeen te trommelen voor een dagje Utrecht of je partner te overtuigen voor een heerlijk weekendje weg in deze Hollandse parel. Als je daar dan toch bent, check dan zeker ook eens deze toffe adresjes. Veel plezier!

Nog meer hotspots bij onze noorderburen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.