Home Lifestyle Food HOTSPOT: fans van oliebollen wanen zich letterlijk in de hemel bij Holymoliebol

HOTSPOT: fans van oliebollen wanen zich letterlijk in de hemel bij Holymoliebol

Deze heerlijke pop-up ligt op een halfuurtje rijden van Amsterdam.

© sheri silver & samuel yongbo kwon via unsplash

Oliebollen brengen altijd nostalgische herinneringen boven naar de kermisbezoekjes die je als kind maakte samen met je ouders of vriendinnen. De gefrituurde bolletjes smaken natuurlijk nog altijd even goed. In Amstelveen opende onlangs de pop-up Holymoliebol waar je de lekkernij met de meest zalige vullingen en toppings kan proeven. Allen daarheen!

Als het kermis was in je stad, gemeente of dorp was dat vroeger sowieso hét hoogtepunt van het jaar! Je eerste kus in de rups, met je vriendinnen eendjes vangen, naar de jongens kijken aan de botsauto’s en muntjes gooien in het automaat tot je zakgeld helemaal op was. Mooie tijden! Zo’n bezoekje sloot je steevast af met een grote zak oliebollen, zestien stuks alsjeblieft. En de bijhorende jas die na het verorberen van die lekkernij natuurlijk vol bloemsuiker hing.

Heerlijke toppings en vullingen

Ondertussen vangt ons petekindje, nichtje of onze eigen dochter/zoon de eendjes, maar we genieten nog altijd even hard van die heerlijke smoutebollen! Ben je ook een fan van deze lekkernij, dan moet je binnenkort zeker eens een dagje of weekendje naar Amsterdam afzakken. Op een klein halfuurtje van de Nederlandse hoofdstad, meer bepaald in Amstelveen, opende onlangs een pop-up die volledig in het teken staat van oliebollen.

‘Holy moly!’  zal je misschien denken en dan ben je heel dichtbij, want de zaak heet Holymoliebol. Je kan er oliebollen proeven met de gekste vullingen zoals gezouten karamel en appel-veenbessen én toppings om je duimen en vingers bij af te likken zoals eetbaar goud, roze chocolade, smarties, toffeeblokjes, chocoladeballetjes of nootjes. Weet je niet wat te kiezen? Geen probleem, want je kan er helemaal zelf je eigen oliebol samenstellen.

Road trip

Ben je geen zoetekauw, dan kom je hier toch ook aan je trekken. Holymoliebol heeft namelijk ook hartige oliebollen! Denk maar aan Old Amsterdam met heerlijke kaas. De pop-up is nog tot en met 7 januari geopend in het winkelcentrum van Amstelveen, pal in het hartje van deze charmante Nederlandse stad. Trommel je vriendinnen bijeen voor een road trip met als bestemming onze noorderburen. Smakelijk!

View this post on Instagram

Choco salted caramel ??

A post shared by Holymoliebol (@holymoliebol) on

Nog meer zoetigheid:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.