Home Lifestyle Film Horrorfans kunnen hun hart ophalen op de nieuwe streamingdienst Fear Unlimited

Horrorfans kunnen hun hart ophalen op de nieuwe streamingdienst Fear Unlimited

Meer dan 100 thrillers en griezelfilms die je de stuipen op het lijf jagen.

© photo news

Er bestaat sinds vandaag een streamingdienst waar je uitsluitend griezelfilms en thrillers kan bekijken. Fear Unlimited heeft het grootste horroraanbod in de Benelux.

Ben je al die kerstfilms nu al beu? Kijk je eigenlijk veel liever naar ‘The Nun’, ‘The Ring’ of ‘Paranormal Activity’ in plaats van de vijfendertigste keer de avonturen van Kevin in ‘Home Alone’ te moeten ondergaan? Goed nieuws, want er bestaat sinds vandaag een nieuwe streamingdienst waar je enkel en alleen angstaanjagende films kan bekijken.

Fear Unlimited is opgericht door de Nederlandse producent Jan Doense en biedt het grootste horroraanbod in de Benelux aan. Het platform is ontwikkeld door diehard horrorliefhebbers, dus je mag er zeker van zijn dat de films je de stuipen op het lijf zullen jagen. Je kan er meer dan 100 films bekijken in verschillende categorieën waaronder zombiehorror, psychological horror of supernatural horror.

Twee weken gratis

Heb je nu al zin gekregen in een avondje griezelen? Dan heb je geluk! Je kan namelijk twee weken lang gratis – afgezien van € 0,01 voor de verificatie – kijken. Heb je de smaak te pakken, dan betaal je na de proefperiode € 6,66 (niet toevallig het getal van de duivel) per maand.

Als je na het bekijken van een thriller met je nachtlampje aan slaapt en zeker drie keer onder je bed kijkt voor je er durft in te kruipen, dan is dit waarschijnlijk niks voor jou. Maar hou je van monsters, bloed en superveel spanning dan is dit dé ideale streamingdienst voor jou! Er staan trouwens tal van titels op die je niet op andere platformen terugvindt. Alle info over Fear Unlimited kan je nalezen op hun website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.