https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body HOME WORKOUT: deze full body workout kan je perfect in je kot...

HOME WORKOUT: deze full body workout kan je perfect in je kot uitvoeren

Wij tonen je 5 gemakkelijke oefeningen waarmee je je hele lichaam traint.

We blijven massaal in ons kot en dus gunnen onze redactrices jullie een blik in hun leven in quarantaine. Redactrice Herlinde ruilt de fitness tijdens de lockdown in voor home workouts en toont je met plezier enkele van haar favoriete routines. Vandaag op het programma: een full body workout.

Gaan je wekelijkse danslessen even niet meer door, mag je niet meer met je vrienden gaan mountainbiken of is de fitness gesloten? Geen probleem, want dankzij deze simpele, maar effectieve home workouts blijf je ook tijdens deze lockdown in topvorm.

Herlinde is onze sporty Spice en toont je maar al te graag haar favoriete routines. Die zullen afzonderlijk focussen op je buik-, bil-, arm- en beenspieren, maar er is ook een routine die je full body aanpakt. We begonnen de reeks met vijf oefeningen voor amazing abs, voor een mooie poep, sterke beenspieren en nu focussen we op het volledige lichaam. Het recept voor een succesvolle home workout? Doe elke oefening twintig keer en herhaal elke reeks drie keer. Succes!

PS onhandig zijn doet geen zeer, maar helaas soms ook wel. Daarom heeft Herlinde na een stevige val met haar fiets verbanden aan haar handen. Ai!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Montage: Anke Desmet

Meer video’s van onze redactrices: