Home Lifestyle Body HOME WORKOUT: deze buikspieroefeningen kan je perfect in je kot uitvoeren

HOME WORKOUT: deze buikspieroefeningen kan je perfect in je kot uitvoeren

Wij tonen je 5 gemakkelijke oefeningen voor mooie buikspieren.

We blijven massaal in ons kot en dus gunnen onze redactrices jullie een blik in hun leven in quarantaine. Redactrice Herlinde ruilt de fitness tijdens de lockdown in voor home workouts en ze toont je met plezier enkele van haar favoriete routines. Vandaag werken we aan de buikspieren.

Gaan je wekelijkse danslessen even niet meer door, mag je niet meer met je vrienden gaan mountainbiken of is de fitness gesloten? Geen probleem, want dankzij deze simpele, maar effectieve home workouts blijf je ook tijdens deze lockdown in topvorm.

Herlinde is onze sporty Spice en toont je maar al te graag haar favoriete routines. Die zullen focussen op je buik-, bil- en beenspieren en tot slot is er een full body workout aan de beurt. We beginnen de reeks met vijf oefeningen voor amazing abs! Het recept voor een succesvolle home workout? Doe elke oefening twintig keer en herhaal elke reeks drie keer. Succes!

PS onhandig zijn doet geen zeer, maar helaas soms ook wel. Daarom heeft Herlinde na een stevige val met haar fiets verbanden aan haar handen. Ai!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Montage: Anke Desmet

Meer video’s van onze redactrices: