Home Lifestyle FLAIR QUARANTEAM: redactrice Jolien waagt zich aan een duurzame levensstijl

FLAIR QUARANTEAM: redactrice Jolien waagt zich aan een duurzame levensstijl

En deelt in een vrolijke vlog haar plasticvrije tips en tricks!

© Jolien Meremans

We blijven massaal in ons kot en dus gunnen onze redactrices jullie een blik in hun leven in quarantaine. Redactrice Jolien maakt tijdens de lockdown eindelijk werk van die goede voornemens en waagt zich opnieuw aan een duurzamere levensstijl. Ze deelt voor de gelegenheid haar easy peasy tips met jou.

De quarantaine is het ideale moment om werk te maken van die goede voornemens waar we – let’s be honest – nooit, zélfs niet op 2 januari, werk van maakten. Oké, alcohol kunnen we – zéker nu – nog steeds niet laten, maar sporten, gezond koken en meditatielessen volgen? Dat doen we massaal wel! Ook redactrice Jolien werkt opnieuw aan haar goede voornemens en wil tijdens de quarantaine haar ecologische voetafdruk indijken door weer (lees: ja, ze heeft het al eens geprobeerd en neen, ze kan nog steeds niet aan die zak M&M’S weerstaan) duurzamer en plasticvrijer door het leven te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Montage: Lissa Van Eesbeeck

Meer vrolijk vlogs: