Home Lifestyle Geen plannen vandaag? Bezoek dan eens de Hipstermarkt in Mechelen

Geen plannen vandaag? Bezoek dan eens de Hipstermarkt in Mechelen

Geen zin in een namiddag Netflix kijken?

© Getty

Op zo’n druilerige feestdag als vandaag kan je gewoon in de zetel ploffen en Netflix kijken, maar wie niet weet wat doen, kan eens naar Mechelen afzakken. Bij Kuub organiseren ze namelijk een gezellig marktje met zo’n 25 verschillende kraampjes waar je niet alleen kan shoppen, maar ook heel wat lekkers kan smullen. Klinkt als een geslaagde namiddag!

De zon mag ons vandaag dan in de steek laten, maar dat wil niet zeggen dat we een hele dag binnen moeten zitten. Ook op een feestdag valt er veel te beleven en Mechelaars kunnen alvast afzakken naar ‘de Kuub’. Vanaf 12u00 tot ongeveer 18u00 organiseren ze er namelijk een gezellig marktje.

In totaal zullen er zo’n 25 verschillende kraampjes staan. Zo kan je er bijvoorbeeld handgemaakte juwelen kopen, maar ook handtassen, decoratiespulletjes en originele illustraties om omhoog te hangen in je interieur.

Om de Hipstermarkt compleet te maken, kan je er natuurlijk niet alleen winkelen. Doorheen de dag zijn er verschillende optredens en daarnaast zullen er ook eetkraampjes staan waar je iets kan smullen. Doorspoelen kan je dan weer met een drankje van bij Kuub zelf. Santé!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.