Home Lifestyle ZIEN: Hinda House brengt eerbetoon aan de beginjaren ’00 in videoclip voor...

ZIEN: Hinda House brengt eerbetoon aan de beginjaren ’00 in videoclip voor ‘Auto van je ex’

Voor het nummer op de wereld werd losgelaten, lanceerde Hinda een reclamecampagne die instant viraal ging en waaraan zelfs Paris Hilton haar medewerking verleende.

© Ella Maldonado

Hinda Bluekens – beter bekend als Hinda House – zette voor haar solodebuut een heuse reclamecampagne op poten waar zelfs Paris Hilton een rolletje in had. De videoclip voor ‘Auto van je ex‘ werd op nog geen 24 uur al meer dan 1.700 keer bekeken. ‘Ik had nooit gedacht dat mijn campagne viraal zou gaan’, aldus de 28-jarige Bluekens.

Je spotte haar misschien al in de reclamespot voor onze Flaircaravan, maar sinds gisteren schittert Hinda House – née Bluekens – in haar eigen video. De 28-jarige videoreporter, presentatrice, journaliste en muzikante noemt haar nieuwste song ‘Auto van je ex’ (prod. Chuki Beats, Zediam) en de bijhorende videoclip ‘een ode aan de beginjaren ’00’.

Virale campagne met dank aan Belgische influencers en… Paris Hilton

Maar vóór ze gisteren ‘Auto van je ex’ op de wereld losliet, zette ze een heuse reclamecampagne op poten waar meer dan 50 influencers aan meewerkten onder wie Tom Barman, Jitske Van de Veire, Faisal, Josje Huisman, Ian Thomas en onze eigenste Chrostin.

In de weken voor de lancering kroop Hinda op haar fiets en reed ze heel Antwerpen rond om de bekende koppen in kwestie te fotograferen met een nummerplaat waarop ‘Je ex’ te lezen stond. Op den duur begonnen mensen uit zichzelf om een foto te vragen. ‘Ik ben iedereen enorm dankbaar voor alle steun. Zonder hen was “Auto van je ex” nooit viraal gegaan’, vertelt Hinda ons aan de telefoon.

Hinda kreeg echter niet alleen steun van Belgische influencers. Afgelopen weekend wist ze niemand minder dan Paris Hilton te strikken voor een foto met de intussen legendarische nummerplaat. ‘Via-via kon ik een ticket scoren voor Tomorrowland waarmee ik backstage mocht. Ik ging onder meer op de foto met Boris Daenen (aka Netsky) en de Nederlandse rapper Lil’ Kleine, maar ik zou pas naar huis gaan nadat ik Paris Hilton met mijn nummerplaat kon op de gevoelige plaat kon vastleggen’, aldus Hinda.

Het securityteam van de blonde it-girl zag een foto initieel niet zitten, maar Hilton zelf was gelukkig wél enthousiast. ‘Ze vroeg zelfs of we ook een korte video konden maken. Voor ik het wist stond ze voor m’n neus te twirlen. Ik dacht: yes girl, work it!’

Paris als kers op de taart

Voor Hinda – die grappig genoeg geen rijbewijs heeft – is de cirkel nu rond. Ze beschrijft de videoclip voor ‘Auto van je ex’ namelijk als ‘een ode aan de Paris Hilton in ons, aan de tuners, aan de mensen zonder rijbewijs en aan al haar exen’. ‘Dat ik Paris heb kunnen strikken voor een foto, is voor mij de kers op de taart. Ik had me geen betere climax van deze campagne kunnen inbeelden’, klinkt het.

Wel wil de 28-jarige Hinda benadrukken dat ‘Auto van je ex’ een gimmick is. ‘Vandaar ook de blonde pruik met uitgroei’, lacht Hinda. De videoclip – een regie van Elke Vanoost – werd opgenomen op de lentekermis vlakbij het Flageyplein in Brussel en op de parking van Decathlon in Antwerpen. ‘Daar komen elke vrijdagavond tuners samen om met hun auto te pronken. Shout-out naar Axl wiens auto ik mocht lenen voor de clip by the way!’

Bekijk de clip voor ‘Auto van je ex’ hier.

Nog meer videoclips waar we maar niet genoeg van krijgen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.