Home celebs ZIEN: Beyoncé schittert samen met dochter Blue Ivy in videoclip van ‘Spirit’

ZIEN: Beyoncé schittert samen met dochter Blue Ivy in videoclip van ‘Spirit’

De choreografie van de clip werd gemaakt door een Belg.

Beyoncé dropte zonet de videoclip van haar nieuwste nummer ‘Spirit’, de soundtrack van de ‘The Lion King’-remake. Naar goede gewoonte draagt Queen B weer een hele kleerkast aan extravagante en kleurrijke outfits, maar deze keer is er iets wat nog net een beetje meer opvalt: haar dochter Blue Ivy (7) schittert naast haar in de clip.

Blue Ivy heeft haar sterallures van geen vreemden en draagt in de clip dezelfde ultraroze outfit als haar mama. Beyoncé wisselt in de videoclip zo’n negen keer van look en showt ze op verschillende locaties die we uit de film kennen.

De choreografie van de clip werd gemaakt door niemand minder dan Belgisch choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Hij werkt al vier jaar samen met de zangeres en toont met de videoclip nog maar eens wat hij in zijn mars heeft.

‘Spirit’ is de soundtrack van de live action-versie van ‘The Lion King’.  Het album ‘The Lion King: The Gift‘, dat volledig in het teken van de film staat, komt op vrijdag 19 juli uit. Voor dat album werkte Beyoncé  samen met Kendrick Lamar, Jay-Z, Pharrell Williams, Burna Boy, Childish Gambino, Mr. Eazi, Tekno én haar dochter Blue Ivy. Zij was vorige week ook al aanwezig tijdens de wereldpremière van de film in Los Angeles.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.