Home celebs ZIEN: Beyoncé schittert samen met dochter Blue Ivy op de première van...

ZIEN: Beyoncé schittert samen met dochter Blue Ivy op de première van ‘The Lion King’

Bovendien liet de superster afgelopen nacht haar nieuwste song 'Spirit' op de wereld los, die terug te vinden is op het album 'The Lion King: The Gift'.

© Getty Images

Gisteravond vond in Los Angeles de filmpremière van ‘The Lion King‘ plaats, en daar mocht Beyoncé – die leeuwin Nala vertolkt in de live-actionremake van de Disneyklassieker – uiteraard niet op ontbreken. De 37-jarige superster liet zich vergezellen door haar dochter Blue Ivy (7).

25 jaar (!) nadat de originele animatiefilm uitkwam, krijgt ‘The Lion King‘ een live-actionremake. De langverwachte film zal vanaf volgende week woensdag (17 juli) wereldwijd te zien zijn in de bioscoop, en dat vierde Disney gisteravond met een feestelijke première in Los Angeles.

Uiteraard was Queen Bey van de partij. De 37-jarige superster verzorgt de stem van leeuwin Nala in de remake van de Disneyklassieker uit 1994. Hoe dat klinkt, hoor je hier.

Beyoncé troonde voor de gelegenheid Blue Ivy (7), haar dochter met rapper Jay-Z, mee de rode loper op. Het duo hulde zich in een very shiny tuxedo mét onderjurk van de hand van Sarah Burton voor Alexander McQueen. Ook Beyoncé’s moeder Tina Knowles, links achter Blue Ivy in het zwart, was van de partij.

Beyoncé samen met dochter Blue Ivy op de rode loper van de première van ‘The Lion King’ in het Dolby Theatre in Hollywood (Californië), 9 juli 2019.

Passeerden ook de revue op de rode loper: Keegan-Michael Key (Kamari), Donald Glover (Simba), Seth Rogen (Pumbaa), Chiwetel Ejiofor (Scar), James Earl Jones (Mufasa), John Kani (Rafiki), Billy Eichner (Timon) en Alfre Woodard (Sarabi).

1 film, 2 soundtracks

Zowat tegelijkertijd met haar acte de présence liet Beyoncé ‘Spirit‘ op de wereld los, een song die terug te vinden is op haar nieuwste album, dat de titel ‘The Lion King: The Gift‘ kreeg. ‘Spirit’ zou volgens bronnen te horen zijn tijdens een bijzonder emotionele scène in de film, waarin Beyoncé’s personage Nala een belangrijke rol speelt.

De Grammywinnares cureerde het album helemaal zelf en werkte daarvoor samen met tal van Afrikaanse songwriters die zich door de film lieten inspireren. De cd zal op 19 juli uitkomen in de VS. ‘Dit is een nieuwe manier van storytelling’, wist Beyoncé in een statement over de soundtrack te vertellen. ‘Ik wilde meer doen dan gewoon enkele songs die geïnspireerd werden door de film, verzamelen. Het is een mix van genres en samenwerkingen beïnvloed door r&b, pop, hiphop en afrobeat.’

De officiële soundtrack van de live-actionremake, een productie van Hans Zimmer en Jon Favreau, zal door Walt Disney Records gelanceerd worden op 11 juli. Het album bevat onder meer de song ‘Can You Feel the Love Tonight?’, origineel van Elton John, maar in een nieuw jasje gestoken door Beyoncé en Donald Glover. Die laatste speelt Simba in de live-actionremake. Hoe dat klinkt, hoor je hier.

Nog meer filmnieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.