Home Lifestyle Food Gin lover? Hendrick’s lanceert voor het eerst een nieuwe smaak

Gin lover? Hendrick’s lanceert voor het eerst een nieuwe smaak

En die wil je natuurlijk proeven!

Hendrick's Orbium

Sta jij al te popelen om morgenavond te klinken op het weekend? Zomer of winter, niets zo lekker als een kruidige gin-tonic. En laat Hendrick’s Gin nu net voor ‘t eerst ooit een nieuwe smaak gelanceerd hebben: Hendrick’s Orbium, met toetsen van blauwe lotus. Mysterieus!

Vaste waarde op ons barkastje: Hendrick’s Gin. De gin met komkommer- en rozeninfusies behoort al een tijdje tot onze favorieten, dus het water liep ons spontaan in de mond toen we hoorden dat de distilleerder voor het eerst ooit met een nieuwe smaak komt. Voor de Hendrick’s Orbium werd gekozen voor smaken die traditioneel geassocieerd worden met een klassieke gin, zoals kinine die je in tonic vindt en de alsem van vermout. Voeg daar nog blauwe lotus aan toe en je krijg een verrassend mysterieus brouwsel. De perfecte balans tussen een bloementoets en een meer uitgesproken bittere toets.

Blauwe lotus

Uiteraard staat ook deze gin weer uitstekend op je barkastje. De typische apothekersfles kreeg een weelderig donkerblauwe kleur (de link naar de blauwe lotus) met op het etiket een ‘alziend oog‘ in een eindeloze cirkel die moet verwijzen naar de ronde smaak van de drank. Het geheel past perfect bij de mysterieuze, ongewone wereld die Hendrick’s wil uitstralen. Sta jij net als wij te popelen om de nieuwe gin te proeven? Je kan momenteel onder andere al klinken bij cocktailbars als Bar Burbure, Dogma, Plantage en Cocktails at Nine in Antwerpen, bij Pharmacie Anglaise en Life is Beautiful in Brussel, Sofie’s Living Room in Koksijde, Volga in Luik en The Cobbler in Gent. Cheers!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.