Home Lifestyle Food HEBBEN: deze miniraclette neem je overal met je mee

HEBBEN: deze miniraclette neem je overal met je mee

© photo news

Het wordt rapper donker buiten en het is een pak kouder, dus met andere woorden: het racletteseizoen is officieel geopend! Een klein kazig goestingske onderweg? L’avant gardiste heeft de ideale oplossing!

Nu we opnieuw zijn overgeschakeld naar het winteruur werden we in één klap naar de winter gekatapulteerd! Het is plots een pak kouder buiten, de autoruiten vriezen zelfs al lichtjes aan ‘s morgens, en als we thuiskomen van het werk is het al nacht of oké: heel donker. Die zomerse cocktails en dat bordje kaas, mag nu stilaan plaatsmaken voor een glühwein én raclette!

Smullen van een feestmaaltijd

Bij dat laatste denken de meesten onmiddellijk aan een heel gedoe dat ze maximaal tweemaal per jaar doen: een keertje op skireis en een keertje tijdens het kerstdiner. Je moet namelijk al zo’n apparaat huren of je gourmettoestel van onder het stof halen. Toch hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn om op gelijk welke plaats en op gelijk welk tijdstip te genieten van een van ‘s winters lekkerste gerechtjes.

L’ Avant gardiste verkoopt namelijk een miniraclette. Het handige hebbeding kan je overal mee naartoe nemen in je rugzak of handtas. Het enige wat je nodig hebt, is: een kaarsje (of twee), een aansteker én natuurlijk een lekker stukje kaas en wat side dishes zoals aardappelen of groentjes. Drie minuutjes wachten en je kan smullen van je feestmaaltijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan dit godsgeschenk in huis halen voor € 14,95. Je hebt keuze tussen een wit, grijs, blauw en zelfs roze (!) exemplaar. Het is ook een cheesy cadeautje voor je beste vriendin, lief of mama. Smakelijk!

Lees ook: