Home Lifestyle Film HEBBEN: met deze dekentjes chill jij als een Disneyprinses

HEBBEN: met deze dekentjes chill jij als een Disneyprinses

Disney + chillen in de zetel = onze favoriete combo

We zien er meestal niet bepaald uit als prinsessen – understatement – wanneer we ons installeren in de sofa voor een lui avondje televisie of Netflix kijken. Maar het kan anders! Je slonzige chilloutfit kan je nu verbergen onder een gehaakt prinsessendekentje à la Belle, Assepoester of Doornroosje.

Disneydekentjes

1 / 3
Belle
Doornroosje
Assepoester
Belle
Belle

© Cosmopolitan

Doornroosje
Doornroosje

© Cosmopolitan

Assepoester
Assepoester

© Cosmopolitan

De redactrices van Cosmopolitan testten de dekentjes al eens uit en keurden ze 100% goed. Jaloers!

De Amerikaanse creatieveling Carol Hladik kwam met het idee voor de Disneydekentjes toen ze in februari aan de zetel gekluisterd was door een operatie. ‘Ik wou een leuk dekentje waardoor ik me iets beter zou voelen’, vertelt de dame aan Cosmopolitan. Als fan van prinsessen en grote hoepelrokken, maakte ze patronen voor drie verschillende prinsessenjurkdekentjes. Die verkoopt ze nu op Etsy voor 5,82 euro. Carol en haar familie moeten alles op alles zetten om aan de grote hoeveelheid bestellingen te voldoen.

Carol verkoopt voorlopig dus enkel de patronen van de dekens, en geen afgewerkte exemplaren. Je zal dus zelf de handen uit de mouwen moeten steken – of je oma/mama inschakelen – wil je in stijl chillen.

Meer Disney: