https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Disney + chillen in de zetel = onze favoriete combo

HEBBEN: met deze dekentjes chill jij als een Disneyprinses

We zien er meestal niet bepaald uit als prinsessen – understatement – wanneer we ons installeren in de sofa voor een lui avondje televisie of Netflix kijken. Maar het kan anders! Je slonzige chilloutfit kan je nu verbergen onder een gehaakt prinsessendekentje à la Belle, Assepoester of Doornroosje.

Disneydekentjes

Belle


© Cosmopolitan

Doornroosje


© Cosmopolitan

Assepoester


© Cosmopolitan

[td_smart_list_end]

De redactrices van Cosmopolitan testten de dekentjes al eens uit en keurden ze 100% goed. Jaloers!

De Amerikaanse creatieveling Carol Hladik kwam met het idee voor de Disneydekentjes toen ze in februari aan de zetel gekluisterd was door een operatie. ‘Ik wou een leuk dekentje waardoor ik me iets beter zou voelen’, vertelt de dame aan Cosmopolitan. Als fan van prinsessen en grote hoepelrokken, maakte ze patronen voor drie verschillende prinsessenjurkdekentjes. Die verkoopt ze nu op Etsy voor 5,82 euro. Carol en haar familie moeten alles op alles zetten om aan de grote hoeveelheid bestellingen te voldoen.

Carol verkoopt voorlopig dus enkel de patronen van de dekens, en geen afgewerkte exemplaren. Je zal dus zelf de handen uit de mouwen moeten steken – of je oma/mama inschakelen – wil je in stijl chillen.

Meer Disney:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content