Home Lifestyle HEBBEN: superhandig badkuiprekje uit Lidl

HEBBEN: superhandig badkuiprekje uit Lidl

Bingewatchen, lezen of gewoon genieten van een glaasje wijn was nog nooit zo gemakkelijk!

Lidl

Dankzij Lidl zijn we deze herfst niet meer uit ons bad weg te slaan. De winkelketen verkoopt een handig badkuiprekje waarop perfect een glaasje wijn, een boek en een smartphone passen.

Niks is heerlijker dan na een lastige werkdag languit in een warm bad te liggen weken tot je het velletje van een 89-jarig omaatje krijgt. Het liefst van al met een lekker glaasje wijn, je favoriete Netflixserie of een goed boek erbij.

Er is maar één probleempje: die verdomde badkuip is zó glad dat je badwater al snel roze kleurt, en dat komt niet door een fancy bruisbal, maar door je dure roseetje. Je boek begint ook al te lijken op je eigen velletje na een halfuurtje baden, want de pagina’s zagen al meer water dan de gemiddelde alcoholieker. En helaas deed je smartphone ook al eens dienst als badeend wanneer je die, elegant als je bent, liet vallen.

Je kan tal van ingenieuze constructies uitproberen om je laptop in de juiste hoek te plaatsen zodat je op je gemak kan blijven liggen zonder vervelende lichtinval op het scherm en je kan je boeken voortaan volledig plastificeren – of je brengt gewoon zo snel mogelijk een bezoekje aan Lidl.

De winkelketen verkoopt een superhandig badkuiprekje dat in bad gaan nóg heerlijker maakt! Het hebbeding is gemaakt van bamboe, dus ideaal voor vochtige ruimtes, en je kan het uitschuiven over je bad. Bang dat je bad net te klein of te groot is voor het rekje? No worries, het is geschikt voor badkuipen van 70 tot 103 centimeter.

Het rekje heeft een wijn- of cava- of champagne- of whatever floats your boathouder, een verstelbare boekensteun en een plateau voor je gsm. Als je vindt dat dit al als muziek in de oren klinkt, wacht dan tot je de prijs hoort! Het accessoire kost slechts 12,99 euro. Met de herfst in aantocht kunnen we niet wachten om onszelf dit rekje cadeau te doen en úren te verdwijnen in de badkamer.

Je kan het badkuiprekje hier bestellen in de online shop van Lidl of kopen in een van de vele vestigingen.

Lees ook: