Home Lifestyle HEBBEN: deze zalige opblaasbare flamingo of unicorn van Lidl

HEBBEN: deze zalige opblaasbare flamingo of unicorn van Lidl

'They see me floating'.

Lidl

Met deze zwoele temperaturen doet niks meer deugd dan een verfrissende plons in het zwembad, de vijver of de zee. Met deze opblaasbare unicorn of flamingo luchtmatrassen van Lidl ben je niet meer uit het water te krijgen.

Opblaasbare luchtmatrassen in alle mogelijke vormen en kleuren. Ze zijn al sinds vorig jaar een enorm grote hit op Instagram en andere sociale media, en we moeten heel eerlijk toegeven dat ook wij er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Het is duidelijk dat de ordinaire, simpele rechthoekige luchtmatras voorgoed verleden tijd is. We zagen al de grappige luiaard, de lekkere wijnfles, de nóg lekkerdere hunk, de dromerige Disneyfiguren, de schattige teckel en de coole cabrio opduiken. Helaas nemen heel wat van die gepimpte luchtmatrassen een serieuze hap uit je bankrekening.

Lidl brengt daarom zalige én budgetvriendelijke exemplaren op de markt. Vanaf 9 juni kan je hier online in hun webshop een fleurige flamingo of een elegante eenhoorn shoppen. Vanaf 16 juni zijn ze ook in alle filialen te koop. De luchtmatrassen kosten maar € 14,99 en geven je gegarandeerd onbetaalbaar veel plezier.

1 / 4
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl

Lidl
Lidl

Lidl
Lidl

Lidl
Lidl

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.