Home Lifestyle HEBBEN: deze handige waterhangmat van Lidl

HEBBEN: deze handige waterhangmat van Lidl

Gedaan met sukkelen op die opblaasbare flamingo's of zwanen.

LIDL

Op een zwoele zomerdag is er niks heerlijker dan verkoeling zoeken in het frisse water. Bij Lidl kan je nu een superhandige waterhangmat kopen waarin je urenlang kan ronddrijven.

Opblaasbare luchtmatrassen zijn sinds vorig jaar een grote trend. Ze zijn verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren en formaten. Van een hunk, over een luiaard, tot een teckel en een cabrio. Je kan het zo gek niet bedenken, of je zag het wel al eens ronddobberen in een zwembad of in de zee.

Toch hoef je het soms niet te ver te zoeken. Akkoord, ronddrijven op Botje in een luxueus vijssterrenresort is plezant, maar handig is anders. Vaak is het heel moeilijk om elegant op die vrolijke matrassen te raken, en dankzij hun vreemde vormen – zoals die vervelende flamingonek – liggen ze ook niet altijd zo comfortabel.

Gedaan met gesukkel

Bij Lidl gaan ze back to basics en beslisten ze om de goede, oude hangmat een waterproof make-over te geven. Ze verkopen een waterhangmat voor in het zwembad of de zee waarin je urenlang kan chillen. De matras heeft een waterdoorlatend ligvlak waardoor je steeds in een laagje water ligt, wat niet enkel een prettige verkoeling geeft maar ook ideaal is om een mooi bruin kleurtje te krijgen.

De hangmat – what’s in a name – ligt ook super comfortabel dankzij een geïntegreerd hoofdkussen en is enorm flexibel. Ze is bovendien breed genoeg zodat je lekker languit kan liggen. Gedaan dus met gesukkel om deftig op je luchtmatras te raken om er dan na twee seconden weer af te tuimelen. In de waterhangmat lig je comfortabel én veilig voor alle lompe stuikjes.

Je kan de hangmat krijgen in twee verschillende kleuren: donkerblauw/lichtblauw of lichtblauw/rood. Dankzij de spotprijs van 9,99 euro kan je ook zonder zorgen genieten van een paar cocktails terwijl je ronddobbert in het water. De waterhangmat is nu al te koop in de online shop van Lidl en vanaf maandag 25 juni is ze ook verkrijgbaar in de verschillende vestigingen van Lidl.

Lees ook: