Home Lifestyle Film Deze ‘Harry Potter’-acteur speelt naast Charlize Theron en Matthias Schoenaerts in ‘The...

Deze ‘Harry Potter’-acteur speelt naast Charlize Theron en Matthias Schoenaerts in ‘The Old Guard’

Had jij deze oude bekende al gespot?

the old guard
© Netflix

In ‘The Old Guard’ kan je heel wat bekende gezichten spotten. Naast Charlize Theron speelt ook onze eigen Matthias Schoenaerts mee in de Netflixfilm en dat is nog lang niet alles. Er speelt namelijk ook een ‘Harry Potter’-acteur mee in de film en die is sinds zijn rol in de magische saga alvast heel erg veranderd. Kijk zelf maar!

The Old Guard’, die sinds vrijdag 10 juli op Netflix staat, gaat over vijf huurlingen die van elke wonde kunnen herstellen en dus onsterfelijk zijn. Al eeuwenlang beschermt de bende van Andy de sterfelijke wereld en lukt het hen om onder de radar te blijven. Alleen komt die onzichtbaarheid nu in gevaar. Hun genezende gave wordt blootgesteld en nu moeten ze voorkomen dat anderen ze kunnen reproduceren om er misbruik van te maken.

De film kan alvast rekenen op een topcast waaronder Charlize Theron en onze eigen Matthias Schoenaerts. Toch kunnen we nog een oude bekende spotten in de Netflixfilm en de ‘Harry Potter’-fans onder ons hebben alvast een streepje voor. De slechterik in ‘The Old Guard’ wordt namelijk gespeeld door Harry Melling aka Dirk Duffeling. En de acteur heeft duidelijk een hele transformatie achter de rug!

Na het einde van de ‘Harry Potter’-saga in 2011 verdween Melling een tijdje uit de spotlight. Zo speelde hij tot 2017 vooral mee in enkele Britse toneelstukken. In 2016 keerde hij weer terug naar het grote scherm met een rol in ‘The Lost City of Z’. In 2018 was hij ook te zien in de western ‘The Ballad of Buster Scruggs’ en sindsdien werkt hij jaarlijks aan een aantal projecten mee. Eind dit jaar maakt Harry Melling nog zijn opwachting in de oorlogsthriller ‘The Devil All the Time’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.