Home Lifestyle Food YUM: Häagen-Dazs komt voor de zomer met nieuwe, overheerlijke smaak

YUM: Häagen-Dazs komt voor de zomer met nieuwe, overheerlijke smaak

Wij beginnen alvast te watertanden.

IJsjes, ijsjes en nog eens ijsjes. Aan meer kunnen we de afgelopen dagen moeilijk denken. Komt nog eens bij dat Häagen-Dazs speciaal voor de zomer een overheerlijke nieuwe smaak lanceert die we uiteraard móeten proeven: peanut butter crunch. Come to mama!

Eén van de beste ijsjes ter wereld zijn ongetwijfeld die van Häagen-Dazs. Vanilla caramel brownie, salted caramel cheesecake of hazelnut crunch: het is slecht een kleine selectie uit onze favoriete smaken. Maar de nieuwe smaak die het ijsjesmerk voor de zomer lanceert, zou het misschien weleens heel snel tot nieuwe all time favourite kunnen schoppen. Peanut. Butter. Crunch! Romig ijs met knapperige, gekarameliseerde pinda’s en een laagje fluweelachtige pindakaassaus. Wij trekken meteen een sprintje naar de supermarkt want daar vind je de potten van 460 ml voor € 5,99. Meer fan van een frisco? Dan zijn er ook sticks van pinda-ijs, met stukjes pinda en omhuld met echte Belgische chocolade (€ 4,99 voor 3 sticks).

Häagen-Dazs Peanut Butter Crunch

Häagen-Dazs In The Sky

Häagen-Dazs toert trouwens nog de hele zomer met een ijsjeskaravaan door het land om jou te laten proeven. In de Häagen-Dazs In The Sky Elevation koop je een ijsje en kan je er hoog in de lucht van smullen. Hoe cool is dat? Check de Facebookpagina van het ijsjesmerk voor alle locaties.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.