Home Lifestyle Food THE BEST OF BOTH WORLDS: deze guacamolekaas is de ultieme dip voor...

THE BEST OF BOTH WORLDS: deze guacamolekaas is de ultieme dip voor bij je nacho’s

guacamolekaas
© The Fresh Market

Onze favoriete snack bij het aperitief? Een giga kom nacho’s met guacamole en gesmolten cheddar. Zo denken onze noorderburen er duidelijk ook over, dus bedachten ze de ultieme mix: guacamolekaas. The best of both worlds!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij danken onze Nederlandse buren op onze blote knietjes, want dankzij hen hoeven we geen avocado’s meer te prakken.

De guacamolekaas – volgens ons de uitvinding van de eeuw – rasp je gewoon over je nacho’s, even de oven in en klaar is kees!

Retourtje Amsterdam?

De kaas bestaat uit good old Hollandse Gouda gemengd met avocado, limoensap, chili, ui, tomaat en knoflook, en wordt gemaakt door het Nederlandse bedrijf Daily Dairy.

Zij brachten de kaas in kwestie in oktober al uit, maar hij raakte pas echt bekend toen ‘ie begin deze maand door de Amerikaanse supermarktketen The Fresh Market werd gelanceerd ter ere van Cinco de Mayo.

Gelukkig hoeven we de oceaan niet over te steken om deze goddelijke kaas te proeven. De guacamolekaas is ook te vinden bij kaasspeciaalzaak Gewoon Kaas op de Middenweg 45 in Amsterdam. Allen daarheen!

Nog meer lekkers: