Home Lifestyle EHBGP: wat als de penis van je partner wat te groot aanvoelt?

EHBGP: wat als de penis van je partner wat te groot aanvoelt?

Eerste Hulp Bij Grote Penis.

Grote penis
© Getty

It’s not the size of the boat, but the motion of the ocean. Met dat gezegde sussen we mannen al jaar en dag: de grootte van je penis is niet belangrijk, als je maar weet wat je ermee moet doen. Heeft jouw partner een grote penis? Hier zijn enkele tips voor een spannend, creatief en veelzijdig seksleven.

Doe aan uitgebreid voorspel

Als de penis van je lief te groot aanvoelt, is een uitgebreid voorspel des te belangrijker. Zo kan je vagina ontspannen en groter en ruimer worden, en word je optimaal opgewonden, wat penetratie opmerkelijk zal vergemakkelijken. Het kan soms ook helpen om je ademhaling te controleren, maar let er wel op dat zulke ademhalingsoefeningen je niet helemaal uit de stemming halen.

Gebruik een glijmiddel

Voldoende, kwalitatief glijmiddel kan natuurlijk altijd helpen om penetratie te vergemakkelijken.

Focus niet alleen op penetratie

Seks is een bijzonder ruim begrip. Er zijn heel veel manieren om elkaar seksueel te bevredigen en elkaar eventueel ook te laten klaarkomen. Leer al die manieren ook als volwaardige seksuele daden te zien in plaats van als voorafjes voor penetratie. Is penetratie voor jou toch het ultieme genot? Neem dan als vrouw de touwtjes in handen, zodat je zelf kan bepalen hoe diep en snel de penetratie gaat.

Start in poleposition

Op zoek gaan naar standjes die voor beide partners aangenaam aanvoelen, kan een wereld van verschil maken in je seksuele beleving. Is lengte je voornaamste probleem? Dan is lepeltje-lepeltje vaak het standje bij uitstek. Ook het schildpadje (waarbij zij plat op haar buik ligt) en de CAT (waarbij zij plat op haar rug ligt, met haar benen plat en bij elkaar) kunnen voorkomen dat je te plots, te diep en/of te snel wordt gepenetreerd. Standjes waarmee het een beetje oppassen geblazen is, zijn doggystyle, cowgirl en missionaris met je benen in de lucht.

Doe er een ringetje rond

De Ohnut Ring is een gloednieuw seksspeeltje dat letterlijk en figuurlijk een buffer plaatst tegen pijnlijke penetratie. De Ohnut is een superzacht rondje in een fris en mooi kleurtje dat hij over zijn penis kan schuiven. Het rondje zorgt er vervolgens voor dat hij je niet te diep kan penetreren, zonder dat hij aan sensatie of gevoel moet inboeten. Het ringetje voelt immers zacht en stimulerend aan langs de binnenkant zodat het voor hem lijkt dat hij je toch volledig penetreert, terwijl jij je daar net niet druk om hoe te maken: win-winsituatie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.