Home Lifestyle WEEKENDTIP: je kan vanuit je woonkamer meedoen met grootste home work-out van...

WEEKENDTIP: je kan vanuit je woonkamer meedoen met grootste home work-out van Europa

Basic-Fit en Decathlon slaan de handen in elkaar en geven op #HomeGymDay 6 live-lessen waaronder yoga, booty en abs.

#homegymday
© bruce mars via unsplash

Decathlon en Basic-Fit sloegen de handen in deze coronatijden in elkaar om je online work-outs aan te bieden voor thuis. Ze gaan nu nog een stapje verder en organiseren zaterdag 4 april de grootste live sportdag van Europa en jij kan gewoon meedoen vanuit je eigen woonkamer.

Nu de sporthallen en fitnesszalen dicht zijn door het coronavirus willen sportwinkelketen Decathlon en fitnessketen Basic-Fit ervoor zorgen dat hun klanten fit blijven. Ze doen dit aan de hand van #sportinuwkot, dat zijn wekelijks zo’n tien online work-outs die ze aanbieden via hun Instagrampagina. Ze gaan nu nog een stapje verder in dit verhaal en organiseren nu zaterdag 4 april #HomeGymDay: de grootste live sportdag van Europa voor thuis.

Helemaal gratis

De beste Master Trainers van Basic-Fit zullen op die dag vanuit de fitnessstudio via een livestream zes interactieve live-lessen geven waaronder yoga, booty, kracht, conditie/HIIT, fun/kids en core/abs. Elke les duurt zo’n dertig minuten. Je kan tijdens het sporten ook in de comments al je vragen stellen aan de trainers. Het event is niet enkel voor leden of voor de fervente sporters onder ons, werkelijk iedereen – jong én oud – kan helemaal gratis meedoen.

Tover je huiskamer voor een keertje om tot een sportstudio en train samen met duizenden anderen mensen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. #HomeGymDay gaat op zaterdag 4 april van start om 10u en duurt tot 14u. Je kan alles meevolgen via de Instagrampagina, het YouTube-account of de Facebookpagina van Basic-Fit. Dit is het volledige programma:

  • 10u: Strength met Dennis – 30 min
  • 10u45: Booty met Lienke – 30 min
  • 11u30: HIIT met Lars – 30 min
  • 12u15: Fun/Kids met Lea & Mikai – 30 min
  • 13u: Yoga met Nzinga – 30 min
  • 13u45: Abs met Lars – 15 min
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Alle info vind je op de website van Basic-Fit.

Lees ook: