Home Lifestyle Food Heet jij Louise? Dan krijg jij maandag gratis een Lovely Louise, de...

Heet jij Louise? Dan krijg jij maandag gratis een Lovely Louise, de nieuwe burger van McDonald’s

Ben jij één van de 23.000 gelukkigen?

burger
© Getty

Maandag is niet echt onze favoriete dag, maar als je Louise heet, heb je geluk. Op 14 oktober trakteert McDonald’s namelijk alle Louises op hun nieuwe hamburger, de Lovely Louise. Een dosis comfort food om het begin van de werkweek wat dragelijker te maken, is altijd een goed idee, toch?

Volgende week stelt McDonald’s hun nieuwe hamburger voor. Het gaat om de Lovely Louise, hun allernieuwste kipburger. Wat mag je nu precies verwachten? Denk maar aan een broodje met een accent van rozemarijn, twee knapperige spekreepjes, een schijfje appel, sla, rode ui, camembert (!) en als laatste nog een mayonaise op basis van honingmosterd en wat vijgenconfijt. Als side dish kan je kiezen voor zoete aardappelfrietjes, want de keten serveert vanaf volgende week ook eindelijk hun Sweet Potato Fries in ons land.

hamburger

Kan je niet wachten om te proeven? Dat kan vanaf dinsdag 15 oktober tenzij je Louise heet. Naar aanleiding van de lancering van hun Lovely Louise willen ze bij McDonald’s alle Louises in ons land in de watten leggen. Wie Louise heet of in haar naam heeft, kan namelijk al op maandag 14 oktober smullen van de nieuwe kipburger. En dat volledig gratis!

Lees ook: