Home Lifestyle 7 date-ideetjes waarvoor je niet te diep in je portefeuille hoeft te...

7 date-ideetjes waarvoor je niet te diep in je portefeuille hoeft te graven

Date-ideetjes

Zin in een leuke date met je crush of lief maar helemaal platzak? Geen paniek, er zijn een heleboel leuke dingen die jullie kunnen doen waarvoor je niet al te diep in je portemonnee hoeft te tasten. Wij geven met plezier onze 7 favoriete goedkope date-ideetjes!

1. Haal je skateboard of rollerskates van onder het stof

Je hebt een skateboard, een longboard of een stel oude rollerskates in het tuinhuis liggen? Wel, hoog tijd om die van onder het stof te halen voor een romantisch uitje! Langs de kade, op een landweg in het groen of door de stad: een skateboard is perfect voor een gratis date met je lover.

2. Hou een Netflixmarathon

Geen zin om te bewegen? Lig je liever de hele avond in de armen van je lief? Haal die dekentjes uit de kast en schakel Netflix in voor een gezellig serie- of filmavondje. Geen idee wat te kijken? Deze 9 series zijn perfect om met je lief te kijken.

3. Pak je rugzak voor een wandeling

Zelfs als je niet zo sportief bent aangelegd, is een wandeling de ideale manier om tijd door te brengen met je schatje. Niet alleen kan je zo eindeloze gesprekken voeren, het is ook de kans om ver weg te blijven van telefoons, computers of andere technologische gadgets. Extra punten als je een picknick voorziet voor onderweg: een paar salades, een lekkere baguette, verse limonade et voilà! Geniet van elkaar en van het geluid van de vogels van op een zacht dekentje omringd door kussens.

4. Ga naar een winkelcentrum en probeer de vreselijkste accessoires

Eerlijk, het is wellicht al sinds je puberteit geleden dat je dit deed met je beste vriendinnen en het was altijd hi-la-risch. Waarom niet een keer die nostalgie terug oproepen en je lief meenemen? Lachen gegarandeerd!

5. Speel gezelschapspelletjes

Monopoly, Lach Je Rijk of Uno… Je hebt ongetwijfeld nog wel een paar leuke spelletjes in de kast liggen. Leg wat zachte kussens op de grond, maak cocktails of een heerlijke kop thee of warme chocolademelk (van dit recept zou je zelfs zin krijgen in seks), wat hapjes erbij en je bent klaar voor een ontspannende avond vol plezier. Tenzij je een slechte verliezer bent natuurlijk…

6. Neem de fiets en laat je verrassen

Je gebruikt je fiets alleen om naar je werk of de winkel te fietsen? Bel je lief en vertel hem dat je beneden op hem zal wachten met je fiets. Je kan door de stad trekken of je laten verrassen door de romantische straatjes op het platteland. Ga je altijd naar links? Sla nu een keer rechtsaf en kijk waar je uitkomt!

7. Ga zwemmen in een meer

Zwemgerief, een grote handdoek en het verfrissende water van een meer. Naarmate de zon naar beneden gaat en de lucht begint af te koelen, kruip jij in de armen van je lover en geniet je gewoon van dat intieme moment. Wie heeft er geld nodig als je elkaar gewoonweg doodgraag ziet?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.