Home LOVE & SEX OEHLALA: van deze chocolademelk zou je zin krijgen in seks

OEHLALA: van deze chocolademelk zou je zin krijgen in seks

En het recept is poepsimpel!

Belga Image
Stond je seksleven de laatste tijd op een laag pitje door de drukke feestdagen? Dan is het vanavond misschien een idee om samen met je lief in de zetel te kruipen met een kopje chocolademelk …

Niet zomaar een kopje chocolademelk, wél deze 'Hot Sex Milk'. De naam verklapt het al: van dit drankje zou je sexdrive een boost krijgen. 

De Californische Amanda Chantal Bacon, auteur van 'The Moon Juice Cookbook' en het brein achter het sexy brouwsel, beweert dat haar chocolademelkrecept 'seksuele lustgevoelens' naar boven brengt.

Het bestaat uit melk van pompoenpitten (volgens Bacon rijk aan zink en goed voor de prostaat), matchapoeder ('boost het libido'), cacaopoeder (bevat fenylethylamine, een stof die door het lichaam aangemaakt wordt wanneer je verliefd bent), ho shou wu (een Chinees kruid dat net als matchapoeder het libido zou boosten) en schisandrabessen (ook bevorderlijk voor de sexdrive). 

Meng deze ingrediënten samen en Bacon garandeert je vuurwerk tussen de lakens. Actrices Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston en Sofia Vergara zouden fan zijn. Misschien toch maar eens testen dan? 

Bron: Delish

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.