Home Lifestyle Film TRAILER: in ‘Godzilla vs. Kong’ gaan twee epische monsters de ultieme strijd...

TRAILER: in ‘Godzilla vs. Kong’ gaan twee epische monsters de ultieme strijd aan met elkaar

Als monsters niet echt je ding zijn, dan kan de sterrencast je misschien wel overtuigen.

godzilla vs. kong
© warner bros. pictures

De coronacrisis maakt ons leven toch een tikkeltje saaier, dus we kunnen wel wat actie gebruiken. Daar zorgen binnenkort twee iconische monsters voor in de gloednieuwe film ‘Godzilla vs. Kong’. De explosieve trailer belooft alleszins veel goeds.

Heb je je op een zatte avond met vrienden (je weet wel, in een ver verleden) ooit afgevraagd wie er zou winnen als Kong en Godzilla het tegen elkaar zouden opnemen? Wel, binnenkort krijg je daar een antwoord op in de film ‘Godzilla vs. Kong‘. Het belooft een epische strijd te worden tussen deze twee iconische monsters. Kong is die reusachtige gorilla die ooit het Empire State Building in New York beklom in de film ‘King Kong’. Godzilla is een dinosaurusachtig monster die aan zijn lot van massale uitsterving wist te ontsnappen en dan maar besloot om het leven van de mensheid zuur te maken in ‘Godzilla’.

Sterrencast

Die twee levensgevaarlijke wezens samen in één film? Dat kan alleen maar veel actie, ontploffingen, drama en nog meer explosies betekenen. Kong en zijn beschermers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn ware thuis te vinden. Jia, een jong weesmeisje met wie de gorilla een unieke band opbouwde, vergezelt hen. Maar op die tocht kruisen ze onverwachts het pad van een woedende Godzilla. Wat volgt is een ultieme strijd tussen deze twee titanen. De trailer hieronder geeft al een klein voorsmaakje van wat je kan verwachten.

Als monsters niet echt je ding zijn, dan kan de sterrencast je misschien wel overtuigen. In de hoofdrollen zien we onder anderen Alexander Skarsgård, bekend van ‘Big Little Lies’, en Millie Bobby Brown die je kent uit ‘Stranger Things’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures sloegen na ‘Godzilla’, ‘Kong: Skull Island’ en ‘Godzilla: King of the Monsters’ nogmaals de handen in elkaar voor deze prent die normaal vorig jaar al in de cinema had moeten verschijnen. Daar stak – je raadt het al – de coronacrisis natuurlijk, een stokje voor. De nieuwe releasedatum is eind maart voor Groot-Brittannië en Amerika. In België moeten we nog iets langer wachten vooraleer we deze clash op het grote scherm kunnen zien.

Lees ook: