Home Lifestyle Chemotioneel, yes we cancer, tumorrowland: ‘Gevoel voor Tumor’ laat komische noot en...

Chemotioneel, yes we cancer, tumorrowland: ‘Gevoel voor Tumor’ laat komische noot en diepe indruk na op Twitter

Volg jij het hartverwarmende verhaal van Tristan Devriendt?

Op zondagavond is het niet al ‘De Mol’ wat de klok slaat, want een groot deel van kijkend Vlaanderen stemt zijn televisie ook af op ‘Gevoel voor Tumor’. Dat programma gaat over een jonge man die plots kanker krijgt. Tristan heeft het vaak moeilijk, maar humor lijkt voor hem het beste medicijn. En dat weet Twitter te appreciëren.

Gisteravond was het tijd voor de vijfde aflevering van ‘Gevoel voor Tumor’. In de serie krijgt Tristan Devriendt – gespeeld door acteur Maarten Nulens – te horen dat hij kanker heeft. De 25-jarige student geneeskunde weet niet wat hem overkomt en moet plots zijn ambitieuze dromen opzijzetten voor ziekenhuisbezoeken en chemokuren. Maar ook zijn vrienden en familieleden weten niet hoe ze moeten reageren. Zo komen ze terecht in een verwarrende mix van emoties, humor en liefde. En dankzij die humor wordt de serie luchtiger en bespreekbaar.

‘Yes we cancer’

Twitterend Vlaanderen is dan ook vol lof over deze serie. De liefde tussen Tristan en Hanne wordt gesmaakt, er is al vraag naar de gebreide mutsen, de herkenbaarheid wordt geapprecieerd en de acteerprestaties van Maarten Nulens mogen er volgens Twitter ook zijn. Kortom: als we Twitter mogen geloven, is de serie de moeite waard.

En er is ook goed nieuws voor iedereen die fan is van de ‘Gevoel voor Tumor’-mutsen. Op Twitter klonk verschillende keren de vraag of de mutsen ook echt op de markt komen en dat wordt nu door Kom op tegen Kanker nagevraagd.

‘Gevoel voor Tumor’ is elke zondagavond om 21u30 te zien op Eén.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.