Home Lifestyle Gert en James zitten vanavond in de jury van ‘De Slimste Mens’:...

Gert en James zitten vanavond in de jury van ‘De Slimste Mens’: ‘Zwijg over mijn Japans toilet!’

Ze vertellen aan Erik hoe een toilet bijna het einde van hun vriendschap betekende.

Het wordt een fijne aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vanavond voor fans van ‘Gert Late Night’, want beste vrienden Gert Verhulst en James Cooke zetelen samen in de jury. Ze vertellen hoe een verhaal dat James in het vorige seizoen van de quiz vertelde bijna het einde betekende van hun vriendschap.

Vorig jaar stak James Cooke als jurylid in ‘De Slimste Mens’ een verhaal af over het geweldige toilet van zijn beste maat, Gert Verhulst. De Studio 100-baas, van wie algemeen geweten is dat hij er erg warmpjes bij zit, heeft een Japans toilet met onder meer met een straaltje dat ‘recht in uw poepenholleke spuit’, volgens James.

Gert geeft in de aflevering van vanavond toe dat hij het erg vervelend vond dat zijn beste vriend heel Vlaanderen over zijn luxueuze toilet vertelde, maar daar eindigde de frustratie nog niet…

 
 
Dit en ongetwijfeld nog meer geweldige verhalen hoor je vanavond in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op VIER. Astrid Stockman en Sebastien Dewaele nemen het op tegen Bart Raes.

Lees ook: