Home Lifestyle MWOAH GERTJUH: Studio 100 zoekt ‘Samson & Gert’-fans voor hun allerlaatste videoclip

MWOAH GERTJUH: Studio 100 zoekt ‘Samson & Gert’-fans voor hun allerlaatste videoclip

Wij nemen op 13 november een dagje verlof!

© VRT - STUDIO 100

Ben je 16 jaar of ouder en droomde je er als kind – en nu misschien nog steeds – van om samen op de moto of in het vliegtuig te kruipen met Samson en Gert? Goed nieuws, want de twee bollebozen zijn nog op zoek naar enkele diehard fans die willen schitteren – en fangirlen – in hun allerlaatste videoclip.

Wenste jij bij het uitblazen van je verjaardagskaarsjes ook keer op keer een plaatsje op het podium of in een videoclip van ‘Samson & Gert’? It’s your lucky day, want Studio 100 lanceerde zonet de oproep van je dromen: ze zijn nog op zoek naar enkele fans die willen figureren in de allerlaatste videoclip van het iconische duo.

Toegegeven, ook wij willen nog steeds een handtekening van Gertje in ons nachtkastje leggen, dus waarom ook niet? Heb jij ook zin om nog eens stevig te (Samson)rocken op ‘Samson & Gert’? Via deze link kan je je inschrijven. De opnames gaan door op 13 november van 16u30 tot 20u in Mechelen.

Toevallig al iets gepland? Jammer! Daarom zochten wij naar het geknipte nummer om toch nog even los te gehen op een klassieker vanjewelste.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.