Home Lifestyle Gert en James kijken vanaf morgen in ‘Gert Last Year’ terug op...

Gert en James kijken vanaf morgen in ‘Gert Last Year’ terug op 2017, maar ook vooruit naar 2018

Zo komt Gilles De Coster maandag langs om te vertellen over het nieuwe seizoen van 'De Mol'.

Gert Last Year

In de komende week maken Gert Verhulst en James Cooke aan een knisperend haardvuur in de Ardennen bekend wie volgens hen en volgens u dé figuren van 2017 waren. Vier avonden lang zullen ze gasten uitnodigen in het kasteel om met hen terug te blikken op het voorbije jaar en vooruit te kijken op wat komt. Maandag is Gilles De Coster, presentator van ‘De Mol’, een van die gasten.

Gert en James laten de Evanna even achter en kiezen voor het Chateau De Targnon in Stoumont voor het vierdaagse ‘Gert Last Year’, een jaaroverzicht van 2017.

Maar wat ons vooral interesseert, is wat we te weten zullen komen over wat komen gaat. Gilles De Coster deelde namelijk net een foto op Instagram van zichzelf op een vliegtuig. In de caption staat te lezen: ‘Flying back from…? #DeMol morgen meer in #GertLastYear @opvier’. Maandagavond komen we dus al zeker te weten waar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ opgenomen is. Hopelijk verklapt Gilles nog meer, zoals wanneer het programma begint en wie de kandidaten zijn.

Flying back from…? #DeMol Morgen meer in #GertLastYear @opvier

A post shared by Gilles De Coster (@gdcoster) on

VIER en VIJF, allebei zenders van SBS, hebben nog meer toppers op het programma staan in het voorjaar van 2018. Fingers crossed dat James en Gert ons ook meer weten te vertellen over ‘Temptation Island’ en ‘Hotel Römantiek’.

Meer jaaroverzichten: