https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: populaire Gentse zomerbar Gazon krijgt wintereditie

HOTSPOT: populaire Gentse zomerbar Gazon krijgt wintereditie

Knusse chalets, aangename warmtebranders, romantische lichtjes én een aangepaste menukaart.

gazon
© Arne De Corte

De Gentse zomerbar Gazon krijgt vanaf december een winters jasje. De grote tuin van de Kristallijn wordt dit keer omgetoverd tot Winterbar Gazon met knusse chalets, romantische lichtjes en een aangepaste menukaart.

Het coronavirus is – om het nog zacht uit te drukken – een echte pain in the ass, maar het zorgde er wel voor dat een aantal creatievelingen toffe, nieuwe concepten uit de grond stampten. In Gent werd zo de tuin van IJsbaan Kristallijn deze zomer voor de allereerste keer omgetoverd tot de hippe en vooral heel gezellige zomerbar Gazon. In deze groene oase op een boogscheut van het centrum van negenduust kon je plaatsnemen in strandzeteltjes terwijl je sipte van een cocktail of smulde van een gigantische kom nacho’s.

Winterse gezelligheid

Omdat deze nieuwe hotspot een groot succes was, bij inwoners van Gent én ver daarbuiten, besloot de organisatie een winters vervolg te breien aan Gazon. Dit keer geen zomerbar, maar een winterbar! De locatie blijft dezelfde: de grote tuin naast de schaatsring, maar deze wordt helemaal anders aangekleed. ‘We steken Gazon in een winters jasje’, vertelt Jonas Vercruyssen in Het Laatste Nieuws. De zomerse vibes maken dus plaats voor winterse gezelligheid. Denk maar aan knusse chalets, aangename warmtebranders, romantische lichtjes én een aangepaste menukaart met tomatensoep met balletjes, Flammenkuche, appelstrüdel met een bolletje ijs, marshmallows om op het vuur te roosteren, warme chocolademelk en glühwein. Yum!

View this post on Instagram

TOT IN DE WINTER! ❄️

A post shared by G A Z O N (@gazon.gent) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Winterbar Gazon zal half december zijn deuren openen en je kan er terecht tot eind januari. Deze place to be ligt in de Warmoezeniersweg 20 in Gent. Je kan een bezoekje aan deze knusse bar trouwens combineren met een sportieve activiteit, want de schaatsbaan is dan ook weer open. We kunnen je wel aanraden om je eerst op het ijs te begeven voor je in de glühweintjes vliegt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: