Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: MyFood, de allereerste eigentijdse halalsupermarkt van ons land

HOTSPOT: MyFood, de allereerste eigentijdse halalsupermarkt van ons land

Je snuift er een vleugje Arabische cultuur en vooral heel veel lekkere geuren op!

MyFood Antwerpen
© MyFood

Antwerpen is alweer een hotspot rijker, want in Deurne opende zopas een gloednieuwe supermarkt. En niet zomaar een warenhuis, want MyFood is de allereerste eigentijdse halalsupermarkt van ons land. Ze is voor iedereen toegankelijk, 100% future proof en oh zo mooi ingericht.

Bezielers Anders Asarby en Hassan El Fekri stampten hun supermarkt uit de grond met een wel heel ruimdenkend doel voor ogen: voor het eerst in ons land het beste van twee werelden samenbrengen. ‘We bieden naast heel wat merken die je op de Belgische markt niet meteen vindt ook de bekende A-merken aan’, vertelt Hassan. Het is de eerste eigentijdse halalsupermarkt voor iederéén. Je shopt er kraakverse Marokkaanse specialiteiten, je kan je er laten bedienen aan een van de eettafeltjes en dankzij de overheersende geuren, nieuwe smaken en gezonde kleuren zo goed als al je zintuigen prikkelen.

Marokkaanse markt

En dat is niet het enige wat MyFood zo uniek maakt, want Anders en Hassan kwamen op het idee om zich voor de inrichting van hun geesteskindje te baseren op een typische Marokkaanse markt. Daar hoeven we geen tekeningetje bij te maken: je kan er op je eigen tempo de verschillende rayons afschuimen, de geuren en kleuren spreken er tot de verbeelding, er hangt een vleugje Arabische cultuur en de werknemers bedienen je met een gigantische glimlach op hun gezicht. Met een heel klein beetje fantasie waan je je er zo in Marrakesh!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De supermarkt kreeg al heel wat bekijks en valt enorm hard in de smaak bij de Antwerpenaren. Zo hard zelfs dat Anders en Hassan al dromen over een tweede zaak in de stad. En daar stopt het niet, want ze bekijken ook hun opties in andere Europese landen. We hebben er het laatste nog lang niet van gehoord, dus!

Op dinsdag is MyFood gesloten. Op alle andere dagen kan je er van 7u tot 20u terecht voor de lekkerste producten. Je kan je boodschappen trouwens ook online bestellen en afhalen in de winkel. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om je producten thuis te laten leveren. The place to be? Bisschoppenhoflaan 459 in Deurne. Meer info vind je op de website van MyFood.

Meer hotspots: