Home Lifestyle SISTERS BEFORE MISTERS: 10 leuke dingen om samen met je vriendinnen te...

SISTERS BEFORE MISTERS: 10 leuke dingen om samen met je vriendinnen te doen op Galentine’s Day

Op 13 februari vier je jullie vriendschap!

galentine's day
© levi guzman via unsplash

Vrouwen, single of dolverliefd, vieren de dag vóór valentijn: Galentine’s Day. Op die dag staan je vriendinnen centraal, en wij weten perfect hoe je die 13de februari onvergetelijk maakt.

14 februari staat in het teken van dat melige gedoe met je lief. Je trekt een sexy maar oh zo oncomfortabel lingeriesetje aan en je gaat fancy dineren terwijl je eigenlijk gewoon zin hebt in een vettig pak friet… Voor single ladies is het al helemaal een deprimerende dag: overal duiken immers romantische koppelfoto’s op en in elke winkel moet je plots alles – tot hamburgers toe – in hartjesvorm kopen. Daarom is het op GALentine’s Day (what’s in a name?), de hoogste tijd om het varken uit te hangen met je vriendinnen en jullie vriendschap te vieren.

Vriendschap vieren

Noteer donderdag 13 februari in het vetjes in je agenda, want het wordt een onvergetelijke dag of avond met je girl squad! Wij zochten een aantal leuke dingen uit die je kan doen samen met je sisters from another mister. We waarschuwen jullie nu al dat er veel lekkere drankjes, halfblote mannen, nog meer drankjes en heerlijk eten bij komen kijken.

1. Fooood

Zijn jullie notoire keukenprinsessen? Ga dan zelf samen aan de slag in de keuken en maak die overheerlijke lasagne en die zalige chocomousse. Als je geen zin hebt om de handen uit de mouwen te steken, bestel je gewoon een karrenvracht aan Chinees, pizza of frietjes en maak je werk van een foodbaby die minstens zes maanden oud is.

2. Bingewatchen

Wanneer jullie eindelijk uitgepraat zijn, is het tijd voor een XXXL-marathon aan series. Eén aflevering bekijken, is voor watjes. Jullie gaan minstens voor een volledig seizoen. Zit dat erop, dan is het tijd voor een film met een aantal lekkere mannen erin die het het liefst van al hun T-shirt uitspelen.

3. Shotjes

Tequilaaaaaaaa! Haal die kleine glaasjes maar boven en vul ze met een – alcoholisch – drankje naar keuze.

4. Prank calls naar nasty ex-vriendjes

It’s payback time! Heb je nog een serieus eitje te pellen met je ex, die toevallig – pardon our French – een grote eikel is? Laat hem met een prank call weten dat zijn auto weggesleept wordt of dat hij een gigantische snelheidsboete heeft. Die zal sowieso een minder toffe avond hebben dan jij!

5. Treat yourself: homemade spa

Tover je living om tot een homemade spa. Verwen elkaar met alles erop en eraan: originele vlechtjes in je haar, mooi gelakte nagels en die perfect gezette eyeliner in combinatie met verleidelijke smokey eyes.

6. Pyjamaparty

Zet de tv of radio wat luider, trek je comfy onesie of pyjama aan en dance like nobody’s watching.

7. Clubbing

Voor wie haar nieuwe look – zie puntje 5 – liever deelt met de buitenwereld: zet een stapje in de wereld. En natuurlijk opnieuw dance like nobody’s watching.

8. Cocktail o’clock

Kies je er toch voor om gezellig thuis te blijven, maak dan zelf cocktails waar je geen 10 euro voor hoeft neer te leggen. Die strawberry colada, sex on the beach en long Island ice tea smaakten nog nooit zo goed.

9. Online shoppen

Kruip samen achter je laptop en kies bij je favoriete webshops een outfit uit voor elkaar. Shop till you drop!

10. Girl talk

Last but not least: babbel urenlang met elkaar, want eerlijk gezegd raken jullie toch nooit uitgepraat.

Aan alle mannen: hou jullie uiteraard niet in om PALentine’s Day te vieren!

Lees ook: